Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Irodabútor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Sólyom - Varia [9. oldal]
részletek »

Irodabútor képes leírás: Sólyom - Varia [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 157 db
Sólyom Bútor

Sólyom Bútor

Műhelyünk családi kisvállalkozás, szakmai előéletünk a faipari végzettség megszerzésével kezdődött. Tanulmányaink befejeztével olyan cégeknél helyezkedtünk el, melyeknél lehetővé vált számunkra széleskörű szakmai ismeretek megszerzése. Tapasztalatainkat minőségi, nívós munkák során szereztük. (Atrium Hyatt, Országgyűlés Elnöki Rezidenciája, Balatonöszödi Kormányüdülő, valamint egyéb lakossági és üzleti bútorkészítés és belsőépítész munkák.) Ezt követően két év németországi munka következett, majd ennek leteltével nyitottuk meg műhelyünket. Az eltelt évek alatt a legkülönbözőbb területeken bizonyítottuk rátermettségünket, és a tapasztalataink alapján állíthatjuk, hogy ami fizikailag kivitelezhető, azt mi kivitelezzük! Tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontot is, ott választ kap a felmerülő kérdéseire!

Stabil Partner

Stabil Partner

Cégünk irodabútorok, konyhabútorok, szobabútorok gyártásával, forgalmazásával, és kereskedelmével foglalkozik. Termékpalettánk igen széles, ezért mindenki megtalálhatja az ízlésének és funkciójának megfelelő bútorcsaládot! Bútorainkban kifejeződik a design, a rugalmasság és a variálhatóság iránti elkötelezettségünk. Természetesen nem okoz gondot az egyedi igények kielégítése sem. Az érdeklődéseket mindig szakszerűen, az ügyfeleink igényeit teljes mértékben szem előtt tartva kezeljük. Cégünknek az egy jó reklám, ha vásárlóink elégedettek az elvégzett munkánkkal, ezért nem arra törekszünk, hogy bármi áron, de eladjunk valamit! Honlapunk elkészítésekor a könnyű átláthatóság, egyszerű kezelhetőség volt a szempont, hogy a kedves érdeklődő könnyedén megtalálja azt a terméket, amire ténylegesen szüksége van!

Stílus és Forma 2000 Kft.

Stílus és Forma 2000 Kft.

A bútorprogram megálmodásánál több éves bútorgyártói tapasztalatunkat használjuk fel. Az igényesség megtartása mellett a finom vonalvezetéssel vizuális élmény nyújtása is a célunk. Színválasztási lehetőségeinkkel törekszünk a mindenkori környezettel harmonizáló színvilág kialakítására. Figyelembe vesszük rohamosan fejlődő világunk irodatechnikai igényeit és válaszként számos hasznos megoldást kínálunk. A tervezés során elsősorban a praktikusságot, ergonómiai szempontokat, kényelmi és funkcionális lehetőségeket veszünk figyelembe, miközben biztosítjuk a maximális helykihasználást.

Stools.hu

Stools.hu

Asztalok, Asztallapok, Asztal Szentimentális retró, Asztalvázak, Bárasztalok, Dohányzóasztalok, Előszoba asztalok, Étkezőasztalok, Íróasztalok, Kávézóasztalok, Kerti asztalok, Műrattan asztalok, Szervizasztalok, Bárszékek, Fürdőszoba bútorok, Hálószoba bútor, Ágyak, Éjjeliszekrények, komódok, Kanapék, szófák, Kutya Kanapé, Műrattan kanapé, Karosszékek, Kaszinó felszerelés, Kaszinó szék, Liftes Kaszinó szék, forgó Kaszinó szék, Casino, Kaszinó Asztalok, bárasztalok, italtartók, Kerti bútorok, Napozó és Hintaágyak, Nappali bútorok, Házimozi, TV- CD állvány, Lámpák, Puffok, lábtartók, Szőnyeg, Tükör, Babzsák fotelek, Székek, Relaxszékek, Összecsukható székek, Visual technológia, Visual székek

StyleForm

StyleForm

A StyleForm családi vállalkozás formájában az Ön igényeit és elképzeléseit kiszolgáló egyedi bútorok tervezését és kivitelezését végzi. Bútorainkat széles termékskálájú minőségi alapanyagokból, garanciával készítjük el. Továbbá a bútorgyártáshoz kapcsolódóan kisebb fémipari munkákat is készítünk, melyek az egyedi bútorok kiegészítőiként szolgálnak.

Stylfa

Stylfa

Cégünk megrendelésre készít bútorokat az ön igényei szerint. Bútor és asztalosipari termékek, lakberendezési üzlet. Beépített konyhabútorok, üzleti, irodai berendezések, lépcsők, templomi, színházi, éttermi, szállodai, belsőépítészeti kivitelezések.

Székalkatrész gyártás

Székalkatrész gyártás

Különféle idompréselt rétegelt lemez székalkatrészek gyártása, főleg bükk, de igény szerint más furnérból, ezek kontúrmarása, lakkozott ill. kárpitozott felületi minőséggel: háttámlák sík és térgörbe kivitelben, üléslapok, első és hátsó lábak, karfák, székpalástok (óvodai, iskolai, felnőtt), előadótermi, színházi székek üléslapjai, háttámlái, egyéb, fenti technológiai körbe tartozó termékek vevő minták alapján, szerszámgyártással. Választékunkra jellemző, hogy mintegy 150 db különféle présszerszámmal rendelkezünk.

Székmester Webáruház

Székmester Webáruház

A folyamatosan bővíteni szeretnénk a szolgáltatáspalettát így a forgalmazás mellett a székjavítást, karbantartást, is felvettük szolgáltatásaink sorába. Alkatrészcsere mellett az átkárpitozást és a székek felújítását is vállaljuk. Legyen elégedett később is döntésével: Válassza a székmestert! Forgalmazott termékek: Szék, Forgófotel, forgószék, rattanbútor, Irodaszék, bőrszék, gyerekszék, irodai forgószék, munkaszék, tárgyalószék, étkezőszék, ESD-székek

Székpláza

Székpláza

Óriási választék: Raktárunkban 10,000 db népszerű termék áll a vásárlók rendelkezésére: Thonet stílusú hajlított fa székek; modern bőr-, műbőr, kárpitos, karos és bárszékek; olasz fém székek; presszó vagy étkezőasztalok minden méretben és kivitelben; klasszikus étkező garnitúra összeállítások.

Hirdetés
Székszerviz

Székszerviz

Nem működik a gázlift? Kiszakadt a kárpitozás? Kitörött a görgő? Nem talált pótalkatrészt, de még továbbra is szeretné használni kedvenc irodaszékét? Most végre itt a megoldás... a székjavítás! Nem szeretne sokat várni a szükséges székalkatrészre? Rendelje meg nálunk nyugodtan, hiszen az alkatrészekből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk. Így Ön pár napon belül hozzájuthat a szükséges székalkatrészhez.

Szilfer Irodabútorház

Szilfer Irodabútorház

Irodabútoraink, forgószékeink, vezetői székeink valamint a sok hasznos kiegészítő segítségével kényelmessé, otthonossá varázsoljuk irodáját, házi dolgozósarkát! Vezetői bútoraink kiemelik használója presztízsét, eleganciát, megbízhatóságot sugároznak a tárgyaló partnerek felé! Munkatársi irodabútoraink széles választékot nyújtanak egyéni és team munkahelyek praktikus kialakításához. Ergonómikus székeink biztosítják a kényelmes munkavégzést, akár napi 12 órán keresztül is! Kérjük, látogasson el az irodabútorok és irodaszékek oldalainkra, válogasson szék és bútor kínálatunkból!

Takács Belsőépítészeti Stúdió

Takács Belsőépítészeti Stúdió

Takács Istvánnak hívnak. Kaposváron lakom és dolgozom. Az ügyfeleink elégedettsége vezérel minket, és hiszem, hogy a jó munka alapja a minőség és a megbízhatóság. A következő oldalakon megtekintheti, hogy milyen jellegű asztalosipari termékeket gyártunk. Már az alapanyag kiválasztásánál is a legnagyobb figyelemmel járunk el, hiszen a minőség az alapoknál kezdődik. A legjobb termékeinket műszárított, csomómentes alapanyagokból készítjük, felületét az Ön egyéni igényei szerint kezeljük, a készterméket helyszínre szállítjuk, beépítjük. Vállalkozásom szerteágazó, gyártunk szabvány és egyedi ablakokat, ajtókat, portálokat, egyéb nyílászárókat, kül- és beltéri ajtókat. Szekrényeket, komódokat, beépített szekrényeket, konyhaszekrényeket fából, bútorlapból, rusztikus jellegü bútorokat, ágyakat, lépcsöket, falburkolatokat, korlátokat és szinte minden asztalosipari terméket. Ha Ön igényli, mi már a tervezésben is segítünk, hogy Ön a lehetö legjobbat kapja.

Teirodád

Teirodád

Praktikus és masszív elemes irodabútorok, egyszerű íróasztalok, jól használható számítógépasztalok, irodai forgószékek, tárgyalószékek, munkaszékek és főnöki bőrfotelek széles választékban otthoni, vagy munkahelyi felhasználásra. Tekintse meg Ön is kínálatunkat és ha elakad, kérje nyugodtan munkatársunk segítségét az Önnek megfelelő irodabútor kiválasztásában.

Telmex-Nowy Styl Zrt.

Telmex-Nowy Styl Zrt.

A Telmex-Nowy Styl Zrt. tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól elkezdve, a látványtervezésen, a termékek gyártásán, szállításán keresztül a berendezésig, valamint az értékesítést követő szolgáltatásokig, figyelmesen megvizsgálva az adott irodai szervezet felépítését, működését és szem előtt tartva a kényelmet, az ergonómiát, a tér és a költségek optimalizációját. A Nowy Styl Group gyártói cégcsoport tagjaként komplex megoldásokat kínálva határtalan lehetőségeket biztosítunk a tér sajátosságainak, illetve ügyfeleink különböző elvárásainak figyelembevételével. A termékválasztékunkban megtalálhatóak irodabútor rendszerek, konferencia bútorok, korszerű vezetői-, operatív és látogatószékek, vendéglátóipari székek és asztalok, lakásbútorok, valamint ezek mellett - előcsarnokok, társalgók, váró helyiségek és recepciók, sport-, oktatási és kulturális létesítmények berendezései egészítik ki a kínálatot.

Térdesign Stúdió

Térdesign Stúdió

Mai rohanó világunkban, egyre nagyobb az igény, hogy az emberek elképzelésük megvalósításához, - legyen az lakás, vagy iroda - egy helyen megleljenek mindent elképzeléseik, igényeik megvalósításához. Ezért tevékenységi körünket az idei évtől kibővítettük belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel valamint kivitelezéssel. Az általunk tervezett és gyártott termékeket megtekinthetik mintaboltunkban. (cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 13.) Munkatársaink, az Önöknek készített elrendezési, illetve háromdimenziós látványtervvel segítik a tervezett belső tér vagy bútor egyszerűbb elképzelését, a színek könnyebb kiválasztását. Az egyedi kivitelezésben szerezett 15 éves tapasztalatunknak és saját gyártásunknak köszönhetően rugalmasan tudunk alkalmazkodni az egyéni igényekhez. Komplex szolgáltatást nyújtunk tervezéstől a kivitelezésig, egyedi és standard bútorok gyártása esetén is kedvező határidővel.

Tolóajtós szekrény készítés

Tolóajtós szekrény készítés

Tolóajtós szekrény az euroMobili-től! Ismerje meg a népszerű Senator tolóajtós szekrény rendszer használhatóságát és esztétikus megjelenését. Cégünk ezen tolóajtós szekrények beszérélését végzi. Az ilyen típusú bútorok kiválóan alkalmazhatóak a szokásostól eltérő helyen való beépítése, mint például padlástér, kisméretű szobák, stb. A szekrény a praktikusságán kívül eltünteti a szoba hibáit, és kiemelheti a szoba előnyös tulajdonságait.

Varia Wood

Varia Wood

Egyedi tervezésű és széria elemekből álló irodabútor gyártással, konyhabútorok tervezésével, kivitelezésével foglalkozunk. Készítünk szobabútort, gyerekszobák berendezését, különleges, máshol nem beszerezhető berendezési tárgyakat laminált lapokból (Falco, Interspan, Egger), furnérozott lapokból. Vállaljuk közületi bútorok gyártását, üzletberendezések tervezését, beépítését, orvosi, fogorvosi rendelők kivitelezését 3D, furnéros, fa frontokkal, vagy különleges dekorok felhasználásával. Saját tervezésű, illetve belsőépítész által tervezett egyedi termékeink tartós igénybevételre készülnek. Minőségi vasalatokat és kiegészítő szerelvényeket (Blum, Häfele, Würth) használunk fel.

Tuti menü