Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Irodabútor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pemax - Sincord [8. oldal]
részletek »

Irodabútor képes leírás: Pemax - Sincord [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 157 db
Pemax Kft.

Pemax Kft.

A Pemax Kft 2004-ben alakult 100% Magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Előző cégünk 1994-óta foglalkozott lambéria és hajópadlógyártással és forgalmazással Bt. formájában. 2004 év elején elérkezettnek láttuk a pillanatot, hogy új cégformába öntsük vállalkozásunkat. Ekkor alakult meg a Pemax Kft.

Polcos állványrendszerek

Polcos állványrendszerek

A polcos állványrendszerek a kisebb raktárak, irodák, irattárak tárolóinak kialakításában játszanak nagy szerepet, Létezik csavaros és csavarmentes rendszer is A polcos állványrendszerek több méretben készülnek, melyek alapvetően a polcok méretében és a terhelhetőségben térnek. A polcok terhelhetősége tág határok között választható meg, a terhelhetőségük pedig akár több száz kg is lehet. Tökéletes megoldása kereskedelmi boltok, eladó vagy raktár területeinek berendezésére és az ott tárolt áruk elhelyezésére, nagyobb raktári szolgáltatók anyagraktárában, irattárakban

PoziTeam Irodaergonómia Kft.

PoziTeam Irodaergonómia Kft.

A kiváló minőségű irodabútor, a jó ár, az ergonómiai szaktanácsadás és egy profi csapatot szükséges az Ön ütőképes irodájához! Az alábbiakban a közvetlen munkahelyi, irodai környezet kialakításának fontosságára szeretnénk ráirányítani a figyelmüket. Bemutatjuk cégünk szolgáltatásait, termékeit, melyekkel hozzájárulhatunk új munka- és közösségi tereik optimális kialakításához, illetve a régiek korszerűsítéséhez.

Premium-Design

Premium-Design

Igényesség, prémium minőség, szakmai hozzáértés és odafigyelés. Termékeink között az érdeklődők megtalálják a hotelek, irodák vagy konferenciatermek berendezését ugyanúgy, mint igényes és modern lakások legfontosabb berendezési tárgyait, lámpákat, hálószoba-, nappali-, vagy étkezőbútorokat. Speciális igényekre is van design-termékünk, pl. minden időjárást bíró fonott kültéri bútorok, vagy különleges világítási termékek. Reklámjainkkal és nevünkkel remélhetőleg hamarosan találkozni fognak.

Profi-Tör

Profi-Tör

A Profi-Tör néven a Török Műhely 1996-ban alakult családi összefogással. A sok éves tapasztalat mutatkozik meg munkáinkban. Fő profilunk: Egyedi bútorgyártás, bútorrestaurálás, szaktanácsadás Célunk: Magas színvonal mellett rugalmas és gyors szolgáltatást kínálunk minden ügyfelünknek. Egyedi bútorkészítés esetén a felmérést főként a helyszínen végezzük. A munkát látványterv segítségével prezentáljuk. Bútorrestaurálás: Antik és style bútorok Bútorgyártás: konyha, garderobok... egyéb elképzelések megvalósítása.

Projekt Bútor Kft.

Projekt Bútor Kft.

Irodaberendezések forgalmazása, irodabútorok, iskolabútor, orvosi bútor kereskedelem Székesfehérváron és az ország területén. Társaságunk a közösségi intézmények működéséhez és használatához szükséges bútorok tervezésében és gyártásában rendelkezik több éves szakmai múlttal. Partnereink már tapasztalták, hogy az orvosi bútorok, iskolabútorok és irodabútorok beszerzésekor, valamint művelődési vagy turisztikai jellegű épületeik berendezésekor elképzeléseiket a belsőépítészeti hátterünkre támaszkodva költséghatékonyan, és magas színvonalon képesek megvalósítani.

Quick Irodabútor webáruház

Quick Irodabútor webáruház

A Quick irodabútor család 2 féle: bükk és calvados színben rendelhető. Az irodabútorok jellemzően lapraszerelve, dobozban vagy karton csomagolásban készülnek. Kivételt képeznek a fiókos konténerek, amelyek összeszerelve (görgő és fogantyú ráhelyezése nélkül) kerülnek átadásra. A Quick irodabútor családra 24 hónap garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat esetén.

Ráció & T. Bt.

Ráció & T. Bt.

A vezetői irodába javasolt Sziluett fémvázas irodabútorcsaládot az elegancia és az egyedi kidolgozott formavilág jellemzi. A cseresznye és bükkfa lágy vonala harmonikus egységet alkot a fém erőteljességével.

Redola

Redola

Irodaszék különböző kivitelben. Házhozszállítás díjmentesen Budapesten. Irodaszék forgalmazás görgős, szánkótalpas, forgós, ergonomikus stb. kivitelben. Segítünk a helyes testhelyzet kialakítását elérni a legmegfelelő irodaszék kiválasztásával. Hiszen, ha Ön a helytelen testhelyzet miatt munkaközben elfárad az senkinek sem jó!

Hirdetés
Rim

Rim

A Firma Rim-Cz, spol. s r.o. 1991-ben alakult azon vállalkozói céllal, hogy saját tervezésű irodaszékeket gyártson. A cég gyors fejlődéstét segítette és jelentős mértékben hozzájárult a világhírű irodai ülőbútorokat gyártó német Bürositzmöbelfabrik Friedrich-W. Dauphin GmbH & Co. val való együttműködés. Az egészséges ülés filozófiája és az intenzív kutatás az ergonómia területén, a Rim vállalat további fejlődését is befolyásolta. A cég fő küldetésévé Az egészséges ülésért szlogen vált, valamint ennek a jelszónak alárendelt azon szándék, hogy olyan székeket gyártsanak és adjanak el, amelyek hozzájárulnak az irodai környezet egészségesebbé tételéhez.

Ro-Ho 97 Kft.

Ro-Ho 97 Kft.

Bútorainkat minden esetben a megrendelő igényei szerint tervezzük és gyártjuk le. A bútorok alap anyagai lehetnek, a faanyag kereskedelemben megtalálható fafajtákból, illetve azok furnérjából, akár európai fafajta, akár egzótafa, vagy laminált forgácslapból többféle színben, illetve festett kivitelben a kiválasztott szín szerint. Csak jó minőségű bútorvasalatokat használunk (Hafele, Blum, Grass stb.). Bútorainkat egyedileg méretre gyártjuk így nálunk nincsenek sablon méretek. Gyártunk ívelt, hajlított vagy valamilyen szögben lévő bútort (pl: tetőtéri bútorok). Extravagáns elképzeléseket is igyekszünk teljesíteni, amíg az nem a minőség rovására megy.

RolDor

RolDor

Irodák helyiségeinek és bútorzatának a kialakítása magas színvonalon, egyedi módon és különlegesen megoldható a Raumplus által erre a célra kifejlesztett rendszerrel. A rendszer alkalmazható szekrényajtóként vagy térelválasztó elemként is.

Rubinform Kft.

Rubinform Kft.

Társaságunk vállalja egyedi bútorok gyártását cégek és magánszemélyek részére egyaránt. Sorozatgyártott bútorok, kiegészítők, egyéb faipari termékek kivitelezésével állunk vevőink rendelkezésére. Gépparkunk és szakmai tapasztalatunk biztosítja a rövid határidőre - annak pontos betartásával - történő szállítást. Egyedi bútoroknál igény szerint vállaljuk a kivitelezésen túl a kívánt termék megtervezését is.

Shopfix

Shopfix

Cégünk évek óta üzletek berendezésével foglalkozik, mely magában foglalja a polcrendszerek, állványok, valamint kirakati bábuk, torzók forgalmazását. Emellett vállalunk helyszíni egyedi beépítéseket, egyedi bútorok, pultok kialakítását, polcaink lapszabászatát. Webáruházunkban több, mint 2000 termék közül válogathat, építheti össze üzlete teljes berendezését, polcrendszerét. Egyedi bútorokhoz, kialakításokhoz mód nyílik árajánlat kérésére weboldalunkon, ahol eddigi referenciáinkat is megtekintheti. Komplett polcrendszerek összeállításában is segítünk, kérje bátran tanácsunkat. Shopfix - üzletberendezés felsőfokon

SilverOffice Irodaberendezés

SilverOffice Irodaberendezés

Ha nincs kialakult elképzelés a kívánt irodabútorról, az Ön igényeinek megfelelően természetesen részletesebb információt adunk termékeinkről és szolgáltatásainkról. Vállaljuk görgő, teleszkóp, csillagtalp, kioldó mechanika és egyéb szék alkatrészel cseréjét illetve javítását.

SilverOffice Irodaszékek

SilverOffice Irodaszékek

Az általunk forgalmazott irodabútorok között olasz, lengyel és magyar termékek egyaránt megtalálhatóak. Irodabútor kínálatunkat irodai görgős szék, bőr fotel, tárgyaló szék, fogas, ülőgarnitúra, recepciós pult, szemetes, és egyéb termékekből állítottuk össze. Irodai görgős szék, fotel, és tárgyaló szék kínálatunkban közel 50 féle kárpitválasztási lehetőség van.

Sincord

Sincord

Véleményünk szerint a megfelelő munkahely kialakításának egyik legfontosabb eleme a szék. Magyarországon a Sincord rendelkezik a legnagyobb székválasztékkal; kínálatában megtalálhatók a legkedvezőbb árfekvésű olasz székek csakúgy, mint a legmagasabb ergonómiai színvonalat képviselő, több mint 100 éves Draber székgyár termékei vagy a hasonló ergonómiai tulajdonságokkal, de modernebb formákkal rendelkező Klöber székgyár ülőbútorai.

Tuti menü