Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Irodabútor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fotexnet - Irodabarát [4. oldal]
részletek »

Irodabútor képes leírás: Fotexnet - Irodabarát [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 157 db
Fotexnet Irodabútor Áruház

Fotexnet Irodabútor Áruház

Magyarország legnagyobb webáruháza, csaknem 100 ezer termékkel. Ezen belül pedig az irodabútok leválogatott listája kategórizálva, számos magyar és külföldi gyártótól és kereskedőtől igényesen összeválogatva.

Funkció bútor

Funkció bútor

Mindaz amivel Önökért vagyunk minden nap: Vállaljuk intézmények, magánszemélyek bútorainak, üzletberendezéseinek, irodabútorainak, konyhabútorainak látványtervezését, kivitelezését, szállítását és beszerelését.

Futura Design

Futura Design

Egyedi tervezésű bútorok tervezése és készítése. Cégünk fő profilja a modern bútorok egyedi tervezése és kivitelezése. Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Modern és fiatalos cégpolitikát gyakorolunk, és ennek megfelelően igyekszünk a legmagasabb elvárásoknak is megfelelni. Reméljük sikerrel tudunk együtt dolgozni a jövőben. Ha szeretné a saját elképzeléseit a legprofibban megvalósítani, vagy éppen nem egészen biztos abban, hogy valójában mit is szeretne, akkor a lehető legjobb helyen jár , ugyanis mi csak Önt tartjuk a legfontosabbnak és a szaktudásunk minden erejével azon leszünk, hogy Önnek megfeleljünk, és a lehető legjobbat teremtsük meg , legyen az akár egy bútor , vagy akár egy komplett tér kialakítása. Célunk: az Ön elégedett mosolya. Kérem hívjon bátran , és mi ígérjük nem fog csalódni bennünk.

Gardrób Center

Gardrób Center

A Gardrób Center már 12. éve gyártja és építi be a méltán világhírű Stanley márkanévvel fémjelzett termékeket. Tolóajtó, térelválasztóajtó, csuklóajtó, nyílóajtó, valamint Infinity és hagyományos bútorlapos beépített szekrény belsőket. Melyek maximális térkihasználásukkal már számos otthonban és irodában nyújtanak ideális megoldást tárolási problémákra. Cégünk kizárólagos forgalmazója a Stanley Wardrobe Systems cég összes termékének. A kínálatunkba tartozik még a gardróbszekrény, gardróbszoba, beépített szekrény, iratszekrény, kis bútorok. Ajtóvasalatainkat a Kanadai illetve Angliai anyacégtől szerezzük be, Magyarországon történik a méretre gyártás, valamint az ajtó összeszerelés.

Garzon Bútor

Garzon Bútor

A cég alapítása óta mindig élenjárónak számít a hazai bútorgyártás terén, és fontos szerepet tölt be a hazai bútorellátásában. A megújulás képessége a haladás záloga. A társaság mindig is rendelkezett és rendelkezik e képességgel, melyet bizonyít a tartalmas múlt. A székesfehérvári központú cégcsoport ma a közületi piac egyik tőkeerős, 2 milliárdot meghaladó éves árbevételű, nagy gyártói múlttal rendelkező, ISO minőségirányítási rendszert működtető, kereskedelmi, fővállalkozói és gyártói tevékenységet folytató társasága, vezető bútorgyártója és értékesítője.

Gerland Bútorstúdió

Gerland Bútorstúdió

Egyedi tervezésű iroda és tárgyaló bútor gyártása! Legyen az íróasztal, tárgyalóasztal, irattartó szekrény, beépített szekrény, könyvespolc, vagy bármilyen falburkolat, a Gerland Bútorstúdió az Ön partnere!

Giriti Bútor

Giriti Bútor

1996 óta vagyok vállalkozó, fő tevékenységem bútorgyártás, korszerű gépekkel, minőségi alapanyagból, kiváló minőségben. Négy fővel dolgozom, magán és üzleti ügyfeleknek egyaránt. Igyekszem minden igényt kielégítően, pontosan a határidőt betartva- minőségi munkát végezni. Helyszíni felmérést követően árajánlatot adok, majd megrendelés esetén saját autóval szállítom a bútort és helyszínen szerelem. Már meglévő tervek alapján készítek hálószobai, konyhai és irodabútorokat, vagy egyedi igény szerint tervezett bútorokat, melyeknél a funkció és a forma teljes összhangja adja ezek egyediségét.

Gold Büro

Gold Büro

Magyar és külföldi gyártmányú irodabútorokat egyaránt forgalmazunk. Terméklistánkon 15-20 féle bútorcsalád szerepel, melyek mindegyikéhez több szín, forma és elemválaszték tartozik. Az általunk forgalmazott bútortípusok elemválasztéka, az asztalok formavilága teszi lehetővé a különböző jellegű irodák kialakítását, mint például: vezetői asztalok tárgyalótoldattal, számítógépes munkahelyek, önálló asztalok, kapcsolt munkahelyek stb. Berendezünk tárgyaló- és konferenciatermeket, étkezőket, valamint egyéb közösségi helyiségeket is. Lehetőség van a szériában gyártott termékek mellett egyedi berendezések kivitelezésére is. Igény esetén a helyszínen felmérést végzünk, illetve a vevő elképzeléséhez igazodva berendezési tervet készítünk. Igen gazdag és színes választékunk ülőbútorok terén is, mind árban, minőségben és kárpitanyagot illetően, mely szintén a beszállítók sokrétegűségéből adódik. Termékeink között találhatóak favázas székek, fémvázas ülőbútorok, forgószékek, vezetői szövetes és bőrfotelok, ülőgarnitúrák.

HalasGyalu

HalasGyalu

Lépcsők, korlátok, konyhabútor, beépített szekrény, fürdőszobabútor, irodabútor, üzletberendezés, ajtók, ablakok, kerti pihenők, dísztárgyak egyedi méretek és elképzelések szerint. Vállalkozásunk 1999 - óta foglalkozik bútorok és bútoripari termékek készítésével. Ingyenes helyszíni felmérés - tervezés. Miért érdemes velünk készíttetni? Műhelyünkben, szakembergárdánkkal készítjük el bútorát. Bútorainkra garanciát vállalunk. Minőség, kedvező ár és pontos határidő. A bútorok később is kiegészíthetőek. Többszáz bútorlap, munkalap, ajtófront minta. Nincs szabványméretkorlátozás!

Hirdetés
Haworth

Haworth

A Haworth irodaterek tervezésével, irodabútorok gyártásával foglalkozó cég, különös tekintettel az asztalrendszerekre, irodaszékekre és térelválasztókra. 'A mi célunk, hogy az elvárásokat felülmúljuk, a bizalmat érvényesítsük, valamint kiérdemeljünk a figyelmet és a lojalitást. Számunkra minden ügyfél különleges', nyilatkozta Dick Haworth, a Haworth felügyelő bizottságának elnöke - A Haworth-csoport a világ vezető irodabútor-csoportjához tartozik. Fejlesztői, gyártói- és disztribútori erőforrásokkal, valamint 7,500 alkalmazottal a világ majdnem minden országában, a Haworth a Forbes-listán a 95 helyen áll a tulajdonos által vezetett vállalkozások csoportjában. A Haworth termékeket három kontinensen - Amerika, Ázsia, Európa - fejlesztik, és 600 szakkereskedő partner gondoskodik a minőségi termékek célba jutásáról az egész világon.

Hickory

Hickory

Bútorasztalos termékek készítése kiváló minőségben. Igazán nehéz műhelyünk bódító hangulatát egyszerű szavakkal leírni. Egy asztalosműhely semmiképp sem internetre való! A virtuális világ nagyon messze áll a gyanta édes illatával átitatott levegő vonzó lágyságától. Hogyan is tudnánk átadni azt a hangulatot, ami egy finom, fűrészporillatú, meleg fényekkel bevilágított kis műhelyben megdobbantja egy odalátogató szívét! Nem kell szakmabelinek lenni ahhoz, hogy mosolyt csaljon arcunkra egy igazi, kis asztalosműhely. Szinte vétek felújítani a falakat, lecserélni egy-egy szép, régi gépet. Olyan ez, mint egy régi kályha, melynek láttán kevés ember tud ellenállni a kellemesen ropogó tűz hívogató melegének. Azt kívánjuk, ütött-kopottan dohogjon egy sarokban. Hamarosan felépül új épületünk, melyet fogalmunk sincs, hogyan tegyünk olyan hangulatossá, mint öreg, rozoga elődje volt. Reméljük, mégis sikerül valahogy! Boldodok lennénk, ha az ön lakásába is becsempészhetnénk egy darabot abból a bájból, amely nap mint nap körülvesz minket régi-új műhelyünkben. Fával kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk! Bizosan tu

Hobishungary

Hobishungary

Legyen szó akár műhelyasztalról vagy operatív- vagy vezetői munkahely kialakításról vállalati vagy otthoni környezetben a HOBIS irodabútorok megoldást jelentenek. Irodabútorok széles választéka áll a kedves vásárlók rendelkezésére: asztalok, szekrények, konyhabútorok, irodai székek, irodai kiegészítők, konferencia székek és asztalok, fémbútorok, katalógusok. Honlapunkon változatos galériák, komplett katalógusok, aktuális árlisták tekinthetőek meg. Bemutatótermünkben a Helsinki út 120. szám alatt vagy személyes helyszínfelméréssel tudjuk az elképzeléseket egyeztetni. Keresse munkatársainkat, akik készséggel állnak szíves rendelkezésére! A közel 100 éves hagyomány találkozik a harmadik évezred korszerű technológiájával, melyből modern, minőségi, kedvező árfekvésű, minden igényt kielégítő bútorok tudnak ?születni az író- és tárgyalóasztalok, gurulós-, függő irattartó-, tároló szekrények, recepciós pultok, konyhai megoldások és az ezekhez tartozó praktikus kiegészítők révén.

Horizont bútor

Horizont bútor

Cégünk a Horizont bútor már 10 városban jelen van a Dunántúlon, többek között Kaposváron, Dunaújvárosban, Komlón, Szekszárdon, és Dombóváron. Oldalunkon megtekintheti a különböző szekrénysorainkat, kárpitos bútorainkat (ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák, franciaágyak, kanapék, gyerekágyak, heverők) különböző kialakítású konyhabútorainkat, előszobabútorainkat, kiegészítő bútorainkat (komódok, íróasztalok, dohányszóasztalok, Tv-állványok). A kiválasztott bútorokat házhoz szállítjuk Önnek. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra, és tekintse meg a kínálatunkat!

I-Com - irodabútor

I-Com - irodabútor

Irodabútorok és egyéb irodaszer, papír, írószer és számítástechnikai kellékek cégeknek. 40 ezer termék, széles körű irodaszer választék várja kényelmes rendeléssel, házhoz szállítással. Nálunk mindent megtalál, amire irodájában szüksége van. Takarítson meg időt és pénzt! Teljes termékválasztékunkat megjelenítjük az Ön számítógépén. Ön kényelmesen rendeljen belőle! Honlapunkon kérjen egyedi ajánlatot!

Ideamax Irodabútor webáruház

Ideamax Irodabútor webáruház

Ideamax: Ötlet, innováció, stílus maximuma a minőségi irodabútor szakértőitől! Minőségi irodabútorok, irodaszékek egyedülállóan széles választéka. Minden egy helyen a komplett irodai környezet kialakításához. Teljes körű szolgáltatás: tanácsadás, tervezés, kiszállítás, összeszerelés. Vezetői irodabútorok, operatív irodabútorok széles választéka. Irodaszékek igény szerint: a vezetői irodaszékektől a munkatársi- és konferencia székekig. Ideamax irodaszékek erősségei: kényelem, funkcionalitás és stílus.

Impala Kft.

Impala Kft.

Küldetésünk: A szék- és ülőbútorhoz kötődő hagyományokat folytatva a hazai lakossági, közületi és vendéglátóipari bútor és szék kereslet teljes körű kiszolgálása. Előnyünk: Áruházunk szinte minden termékét ízlésének megfelelően választhatja, 500 különböző kárpit és 30 -féle fa színből ami Önnek a legmegfelelőbb. Az Impala Bútorkereskedő Kft., A Székkirály az egyre jobban szakosodó bútorkereskedelmi kínálat minden területén gazdag választékot ad. Áruházunkban megtalálhatók az alacsony, illetve a közepes árfekvésű szekrénysorok, kárpitos garnitúrák, egy és kétszemélyes heverők, kiegészítő bútorok. Értéket kap a pénzéért cserébe nálunk. Igazán otthon a székek és étkezőasztalok birodalmában mozgunk és felelősséggel állítjuk: Az ország legnagyobb valós szék választékával várjuk, azonnali kiszolgálás mellett 10,000 szék körül választhat. Székben otthon vagyunk!

Irodabarát

Irodabarát

Online irodaszer webáruház díjmentes irodaszer kiszállítással állandó megrendelőink részére. Cégellátás magas szinten, több, mint 10.000 termék közül választhat: Szentkirályi ásványvíz,Natur aqua ásványvíz, tisztitószerek,vegyiárú, higéniai termékek. Irodai papírok,fénymásolótonerek, tintapatronok. Sos irodaszer kiszállítás ! Számos irodaszék, fönöki szék,tárgyaló szék, szerepel a kínálatunkban. Ergonomikus székek és egészségmegőrző székek, hazai gyártótól. Kérésére ingyenes színes irodaszer katalógust biztosítunk. Keresse munkatársainkat !

Tuti menü