Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Irodabútor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Blue - Dienes [2. oldal]
részletek »

Irodabútor képes leírás: Blue - Dienes [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 157 db
Blue Business Interior

Blue Business Interior

A Blue Business Interior tértervezéssel és kialakítással foglalkozó, prémium termékkategóriát képviselő cég, amely közép és nagyvállalati ügyfélkör részére alkot Inspiratív munkatereket. A Blue Business Interior tértervezéssel és kialakítással foglalkozó, prémium termékkategóriát képviselő cég, amely közép és nagyvállalati ügyfélkör részére alkot Inspiratív munkatereket.

BN Irodabútor

BN Irodabútor

A BN Irodabútor 2006 óta van jelen a magyar piacon, mint a Nowy Styl csoport hazai képviselője. Évente hozzávetőlegesen 140 teljesen új formai kialakítású irodabútort dobunk piacra és több mint 50 olyan terméket készítünk el, amelyek megrendelőink speciális igényei szerint készülnek el. Az irodabútorok tervezését 40 fős termékmanager csapat végzi. Kínálatunkban megtalálhatóak a komplett irodabútor kompozíciók, de lehet nálunk vásárolni egy-egy irodaszéket külön is. Termékeink mindegyike magas minőségi követelmények szerint készült.

Bohémia Bútor

Bohémia Bútor

A budapesti Bohémia Bútor Kft. minőségi bútorok forgalmazásával foglalkozik. Nappali-, hálószoba-, gyermek-, ifjúsági és konyhabútorok találhatók meg elsősorban széles kínálatunkban. Legyen szó dohányzóasztalról, irodabútorról, konyhai eszközökről vagy matracokról nálunk több gyártó minőségi termékeit is megtalálja. Emellett segítünk Önnek megtalálni a leginkább összeillő bútorokat, stíluskalauzunk segítségével - amelyben klasszikus és modern stílusban is lehetőségeket kínálunk -, hogy Ön a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban bebútorozhassa álmai otthonát. Tekintse meg oldalunkat, böngéssze végig kínálatunk, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bőr ülőgarnitúrák irodába

Bőr ülőgarnitúrák irodába

Figyelem! Irodába, lakásba bőr ülőgarnitúrák! Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk biztosan megtalálja. Közel a piaci árak közel feléért! Minőség, mivel Német és Olaszországból importált bútoraink az első osztályt képviselik! Nem webáruház vagyunk, raktár. Magyarország legnagyobb ülőgarnitúra és kanapé elosztóhelye. Szerintünk jobb, ha a vevő legalább ráül a bútorra, mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Közép-, és felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról beszélhetünk, az árak viszont minden esetben alacsonyak. Tippeket is örömmel adunk, nem tartunk a vetélytársaktól, mert őszintén szólva NINCS TAKARGATNIVALÓNK. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy érdeklődővel át kelljen fésülnünk az ülőgarnitúrák tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott ülőgarnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. Általában 500 kanapé van a 4000 nm-es raktárunkban... Kedves vásárlóink! Jó böngészést kívánunk olcsó ülőgarnitúra kiárusításunkon, és sikeres vásárlást!

Bred - Sky

Bred - Sky

Kecskeméti és budapesti bemutatóteremmel. Megmutattuk, nem csak az a minőség, ami fa, hiszen a fa nemcsak a bútorgyártást kívánja szolgálni. Miért pusztítsuk az erdőt, mikor van más anyag is, amivel a fát lehet pótolni? Megszületett a Sky, egy egyedi tervezésű, egyedi szemléletű bútorcsalád.

Budairodaszer webáruház

Budairodaszer webáruház

Webáruházunkban mindent megtalál, ami egy irodába kellhet: rengeteg féle papíráru, nyomtató- és fénymásolópapír, naptár, vegyes irodaszer, papír írószer, nyomtató kellékanyag, leporelló közül válogathat, de kínálatunkban elérhetőek különböző ragasztástechnikai, munkavédelmi, csomagolástechnikai, számítástechnikai, hangtechnikai termékek is, valamint irodaberendezési kellékek, tisztítószerek és háztartási eszközök, és még sok egyéb.

BútorÁsz Műhely

BútorÁsz Műhely

A Bútor-Ász Műhely Kft. 1999 őszén alakult a megszűnő Bútorász Bt. szakembergárdáját, gépparkját és megrendelői körét is átvéve. Cégünk, megtartva a korábbi vállalkozás megszokott szakmai színvonalát és igényességét, folyamatosan keresi az új lehetőségeket a vásárlók igényeinek maximális kielégítése érdekében. Célunk az egyedi bútorgyártás magas színvonalú megvalósítása korszerű és minőségi alapanyagok, kellékek felhasználásával. A tervezéstől az anyagkiválasztásig segítjük megrendelőinket, hogy a végeredmény mindenki megelégedésére szolgáljon. Fő profiljaink közé tartozik a lakásberendezés: konyha-, fürdőszoba-, nappali- és hálószoba bútorok, beépített szekrények; az üzletberendezés: irodák, fogadóhelyiségek, autószalonok készítése, amiket a megrendelő igényei szerint a legkülönfélébb anyagokból állítunk elő. Munkáink között megtalálhatóak a laminált bútorlapból, tömörfából, fúrnéros-, dekoros- illetve akril anyagokból készített bútorok, melyeket igény szerint felületkezelünk.

Bútorg

Bútorg

A Bútorg Kft. 2001-ben alakult, kezdetben a Kemabo Kft. gyártói hátterének biztosítására de idővel a munkatársak létszámának jelentős növelése és a géppark. bútorok a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek óriási szín és méretválasztékban állnak rendelkezésre, például az osztrák Egger bútorlapok, vagy az acryl lapok, amik számtalan színárnyalatban készülnek. Az elkészült bútorok minősége a kiváló alapanyagok, a legkorszerűbb gépek és a precíz szakemberek munkájának köszönhetően tökéletesen megbízható és időálló.

Bútorok Webshop

Bútorok Webshop

Vezetői székeket, hagyományos és modern forgószékeket, tárgyaló székeket, íróasztalokat, praktikus számítógép- és laptopasztalokat, parafa- és mágneses memo táblákat és árnyékolókat kínálunk webshopunkban céges vagy otthoni használatra, rendkívül kedvező árfekvésben, gyors kiszállítás mellett, raktárról.

Hirdetés
Bürotéka

Bürotéka

A cég jogelődje 1951-ben alakult, a bútoripar számára különböző fejlesztésekkel foglalkozott: gyártmányfejlesztés tech nológiai fejlesztés gépészeti tervezés és szervezés A Kft. 1993-ban alakult, egyedi és széria bútorok tervezésével. gyártásával és magyar bútorok értékesítésével foglalkozik. (Falco, Garzon, Top, Balaton, Sellaton, Linea, Antares, Alex) Egyedi bútorként a széria bútorok mindenféle kiegészítését elkészítjük. Konyhákat, beépített bútorokat helyszíni felmérés alapján megtervezzük és elkészítjük.

Carlo Carletti Design

Carlo Carletti Design

Az irodabútorokat használhatóság szempontjából is tervezni kell. A színösszhang is fontos, a funkcionalitás és egy egész bútorcsaládra kivetítetten például a szálirány, ami kizárólag egyedi bútorgyártással, és ott is csak az igényesebb gyártókkal együttműködve kivitelezhető. Még a legnagyobb sorozatgyártó cégektől sem várható el a szálirány-tervezettség, márpedig ennél erősebb összhang-elem nem létezik a bútoriparban. A funkcionalitást pedig egyfelől szakembereknek kell tervezni a bútoros cégnél, másfelől a megrendelő, a létrejövő iroda vezetősége elképzeléseit is tükröznie kell a bútoroknak. Lehet barátságos vagy hideg, modern vagy tekintélyt hangsúlyozó a bútorok elrendezése. Elősegíthető az együttműködés, a csoportmunka, vagy kialakítható a fegyelem, határozottság, hibanélküliség légköre. Fokozható íróasztalok összeállításával a kreativitás, a kezdeményezőkészség, az önállóság, a can do attitűd. Sőt, lehetséges az iroda egyik felében ilyen, a másikban olyan atmoszféra. A látványterv és a konzultáció, a tervezés és a tervek együtt csiszolása meghozza gyümölcsét. A Carlo Carletti irodabútoroknál a látványtervezés integráns része az ügyfélkapcsolatnak, ezért az kötelezettségektől mentesen ingyenes.

Chesterfield irodabútorok

Chesterfield irodabútorok

Cégünk 2007 óta foglalkozik az angol stílusú, klasszikus chesterfield bőr ülőgarnitúra, bőr kanapé, bőr fotel forgalmazásával. Nem egyszer találkozunk chesterfield bútorokkal ügyvédi irodákban, nagy irodaházakban. Az immáron már státusz szimbólummá vált chesterfield bőr bútorokkal szemben támasztott elvárásoknak megfelelően, a forgalmazott bőr ülőgarnitúra, bőr kanapé, bőr fotel kiváló minőségű olasz marhabőrből készült, teljes mértékben kézzel készített, tartós, egyedi darabok.

Csodafény Webáruház

Csodafény Webáruház

Kápráztassa el ügyfeleit és teremtse meg a jó hangulatot a munkatársainak! Felsőkategóriás, csúcsminőségű csillárok biztonságos védőcsomagolással, teljeskörű garanciával! Gazdaságos fényerő szabályozó rendszerrel ellátott különleges LED csillárok bőséges választékkal, ajándék távirányítóval! Autómata színváltó üzemmód, egyedi fény és színvarázs! Teremtse meg Ön otthona hangulatát!

D & S Generál

D & S Generál

Asztalosipari vállalkozásunkat 20 éve alapítottuk. Alaptevékenységünk szállodák, éttermek, irodák bútorozása. Lakóházak, magánlakások egyedi bútorainak elkészítése. Cégünk saját tulajdonú asztalos üzemmel rendelkezik, ahol 10-15 szakképzett asztalos kollégánk dolgozik.

Délity Bútor Zrt.

Délity Bútor Zrt.

A Délity Bútor Zrt. termékeivel országszerte közel 200 viszonteladó bútorüzletben találkozhat. Termékeink között nappali, étkező, hálószoba, előszoba, gyerekszoba bútorok is megtalálhatók. Iroda bútorcsaládjainkkal az operatív és vezetői irodák is berendezhetők, széles szín és elemválasztékukkal minden igényt kielégítenek. Egyedi projektek esetén tervezőink a felméréstől a beszerelésig végigkísérik a bútorozást. A Délity Bútor Zrt. vállalja kórházak, önkormányzatok, iskolák, óvodák bútorozását is.

DelSol

DelSol

Minőségi asztalos munkák XIV. kerület, Zugló - Konyhabútor, egyedi bútor, galéria, kerítés, térelválasztó, tolóajtó, dizájn-bútorok készítése. Ha minőségi, megbízható asztalost keres, akkor jó helyen jár! Kérem tekintse meg asztalos referenciáimat a bal oldali menüben, szolgáltatásaim listáját a felső menüben, majd a további információkért vegye fel velem a kapcsolatot! Mindennemű asztalosipari munkát vállalok, korszerűen felszerelt műhelyemben, Zuglóban! Széleskörű szolgáltatásaimat leginkább a minden ami fa mondat tudja jellemezni, kezdve az egyedi konyhabútoroktól, az ajtó, ablak készítésen át, egészen a galéria és faház építéséig. Áraim versenyképessége mellett, arra törekszem, hogy megőrizzem a megszokott minőségi szint betartását. Munkáimat mindíg olyan mértékű odafigyeléssel és lelkiismerettel készítem el, mintha az a saját otthonomba készült volna!

Dienes Design

Dienes Design

Használati értékkel bíró képzőművészeti alkotások, szökőkút, vízfal, kő - bronz - fa szobrok és használati tárgyak, egyedi kiegészítő bútordarabok, beépített konyhabútorok, bőrbútorok, nappalik, garnitúrák, fotel, szék, asztal, saroktéka, bárszekrény, szekrény, könyvespolc, lámpatest. Termékeink sikeresen szerepelnek nemzetközi bútorvásárokon, mint a milánói, kölni, budapesti, valamint több más bemutatón és kiállításon

Tuti menü