Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Irodabútor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: VariOffice - Z Market [10. oldal]
részletek »

Irodabútor képes leírás: VariOffice - Z Market [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 157 db
VariOffice

VariOffice

Munkatársaink többsége 12-13 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Mint klasszikus projektcég működünk, számunkra minden egyes megbízás kiemelt jelentőséggel bír. Kollégáink több éve foglalkoznak napi szinten az általunk képviselt bútorgyártó-cégek termékeivel. Megbízónk elképzeléseire közel 20 gyártó cég, teljes modellpalettájáról kínálunk megoldást. Portfoliónkban minden árszint és stílus képviselve van. Javaslatainkat 3D látványterveken mutatjuk be, hogy már a tervezés időszakában a leendő irodájukat képzelhessék el.

WoodSzer

WoodSzer

Referenciáink között olyan egyedi tervezésű bútorokkal találkozhat, melyek megrendelőink gondolataiból születtek, a mi közreműködésünkkel. Elsősorban tömör fenyőből és bútorlapból készítjük termékeinket, de igény szerint vállalunk kivitelezést MDF-ből, vörös- vagy lucfenyőből, esetleg bükkből vagy tölgyből is. Célunk, hogy olyan lakberendezési tárgyakkal rendezzük be partnereink otthonát, munkahelyét, melyek praktikusak, időtállóak és harmonizálnak környezetükkel, ezért megrendelőink fantáziája bútoraink formai és esztétikai kialakításában egyaránt megelevenedik.

Xéria Bt.

Xéria Bt.

Gyártóüzemünk tevékenységének szakmai alapjai 10 évre nyúlnak vissza. A jelenlegi telephelyen és szervezeti formában 2000 első negyedévétől dolgozunk. Létszámunk 10 fő. Munkatársaink régóta együtt dolgozó; tapasztalt, megbízható szakemberek, mérnökök, technikusok, szakmunkások. Erősségünk a magas esztétikai és minőségi színvonalú, exkluzív modern bútorok és belső berendezések gyártása, új, korszerű anyagok és technológiák alkalmazása. Jó referenciáink vannak bankok, szállodák, autószalonok, üzletek, irodák berendezésében. Fontosnak tartjuk termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalát, jó és egyenletes minőségét, vevőink megelégedését. Ennek jegyében fejlesztjük minőségbiztosítási rendszerünket az ISO 9001 szerint.

Z-Market

Z-Market

Egy olyan webáruházat keres, ahol a különböző típusú irodaszerek széles választéka várja? Akkor a Z-Market webáruház honlapján a lehető legjobb helyen jár! Hatalmas választékkal, minőségi termékekkel, gyors és vásárlóközpontú kiszolgálással, illetve ügyintézéssel várjuk a kedves vásárlóinkat! Termékeinket a könnyebb tájékozódás érdekében termékcsoportokba sorolva találhatja meg, melynek segítéségével Ön egyszerűen és gyorsan megtalálhatja azokat a termékeket, amikre kifejezetten Önnek van szüksége. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Tuti menü