Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók és forgalmazók Nyugat-Magyarországon képes leírás: Polcos - Varia [2. oldal]
részletek »

Gyártók és forgalmazók Nyugat-Magyarországon: Polcos - Varia [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Gyártók és forgalmazók Nyugat-Magyarországon
Keresés
Találatok száma - 23 db
Polcos állványrendszerek

Polcos állványrendszerek

A polcos állványrendszerek a kisebb raktárak, irodák, irattárak tárolóinak kialakításában játszanak nagy szerepet, Létezik csavaros és csavarmentes rendszer is A polcos állványrendszerek több méretben készülnek, melyek alapvetően a polcok méretében és a terhelhetőségben térnek. A polcok terhelhetősége tág határok között választható meg, a terhelhetőségük pedig akár több száz kg is lehet. Tökéletes megoldása kereskedelmi boltok, eladó vagy raktár területeinek berendezésére és az ott tárolt áruk elhelyezésére, nagyobb raktári szolgáltatók anyagraktárában, irattárakban

Premium-Design

Premium-Design

Igényesség, prémium minőség, szakmai hozzáértés és odafigyelés. Termékeink között az érdeklődők megtalálják a hotelek, irodák vagy konferenciatermek berendezését ugyanúgy, mint igényes és modern lakások legfontosabb berendezési tárgyait, lámpákat, hálószoba-, nappali-, vagy étkezőbútorokat. Speciális igényekre is van design-termékünk, pl. minden időjárást bíró fonott kültéri bútorok, vagy különleges világítási termékek. Reklámjainkkal és nevünkkel remélhetőleg hamarosan találkozni fognak.

Projekt Bútor Kft.

Projekt Bútor Kft.

Irodaberendezések forgalmazása, irodabútorok, iskolabútor, orvosi bútor kereskedelem Székesfehérváron és az ország területén. Társaságunk a közösségi intézmények működéséhez és használatához szükséges bútorok tervezésében és gyártásában rendelkezik több éves szakmai múlttal. Partnereink már tapasztalták, hogy az orvosi bútorok, iskolabútorok és irodabútorok beszerzésekor, valamint művelődési vagy turisztikai jellegű épületeik berendezésekor elképzeléseiket a belsőépítészeti hátterünkre támaszkodva költséghatékonyan, és magas színvonalon képesek megvalósítani.

Stílus és Forma 2000 Kft.

Stílus és Forma 2000 Kft.

A bútorprogram megálmodásánál több éves bútorgyártói tapasztalatunkat használjuk fel. Az igényesség megtartása mellett a finom vonalvezetéssel vizuális élmény nyújtása is a célunk. Színválasztási lehetőségeinkkel törekszünk a mindenkori környezettel harmonizáló színvilág kialakítására. Figyelembe vesszük rohamosan fejlődő világunk irodatechnikai igényeit és válaszként számos hasznos megoldást kínálunk. A tervezés során elsősorban a praktikusságot, ergonómiai szempontokat, kényelmi és funkcionális lehetőségeket veszünk figyelembe, miközben biztosítjuk a maximális helykihasználást.

Székalkatrész gyártás

Székalkatrész gyártás

Különféle idompréselt rétegelt lemez székalkatrészek gyártása, főleg bükk, de igény szerint más furnérból, ezek kontúrmarása, lakkozott ill. kárpitozott felületi minőséggel: háttámlák sík és térgörbe kivitelben, üléslapok, első és hátsó lábak, karfák, székpalástok (óvodai, iskolai, felnőtt), előadótermi, színházi székek üléslapjai, háttámlái, egyéb, fenti technológiai körbe tartozó termékek vevő minták alapján, szerszámgyártással. Választékunkra jellemző, hogy mintegy 150 db különféle présszerszámmal rendelkezünk.

Varia Wood

Varia Wood

Egyedi tervezésű és széria elemekből álló irodabútor gyártással, konyhabútorok tervezésével, kivitelezésével foglalkozunk. Készítünk szobabútort, gyerekszobák berendezését, különleges, máshol nem beszerezhető berendezési tárgyakat laminált lapokból (Falco, Interspan, Egger), furnérozott lapokból. Vállaljuk közületi bútorok gyártását, üzletberendezések tervezését, beépítését, orvosi, fogorvosi rendelők kivitelezését 3D, furnéros, fa frontokkal, vagy különleges dekorok felhasználásával. Saját tervezésű, illetve belsőépítész által tervezett egyedi termékeink tartós igénybevételre készülnek. Minőségi vasalatokat és kiegészítő szerelvényeket (Blum, Häfele, Würth) használunk fel.

Tuti menü