Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók és forgalmazók Nyugat-Magyarországon képes leírás - Irodabútor.tlap.hu
részletek »

Gyártók és forgalmazók Nyugat-Magyarországon - Irodabútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Gyártók és forgalmazók Nyugat-Magyarországon
Keresés
Találatok száma - 23 db
Bélafa Kft.

Bélafa Kft.

A kilencvenes évek elején azt tapasztaltuk, hogy az emberek szeretnék, ha a lakásban az otthonukban őket körülvevő tárgyak, bútorok saját elképzelésük szerint készülnének. Elhatároztuk, hogy felépítünk egy asztalos céget, amely megbízható partner, hatráidőre pontosan szállít, kiváló minőségben gyárt és maximálisan együttműködik a megrendelővel. Ezek az elvek vezérelnek bennünket a mindennapi munkában a mai napig. 1993-ban alakítottuk a Bélafa Kft-t. Megkerestük azokat a beszállítókat. kereskedőket, alapanyag gyártókat akik kiváló minőségű termékekkel állnak rendelkezésünkre. Már az első évben és azóta is rendszeresen részt veszünk helyi és kaposvári kiállításokon, hogy bemutassuk bútorainkat. Szorgalmas kitartó munkánk eredményét folyamatosan visszaforgatjuk a vállalkozásba, hogy a fejlődés folyamatos és töretlen legyen. 1996-tól vagyunk a Stanley kizárólagos forgalmazója Somogy megyében. A beépített szekrényeket gyártó kanadai cég nagyon magasra állítja a mércét partnerei előtt. A legfontosabb a vevő tökéletes kiszolgálása. 1997-ben megnyitottuk bemutatótermünket Marcali központjában. Folyamatosan bővítettük vevőkörünket.

BútorÁsz Műhely

BútorÁsz Műhely

A Bútor-Ász Műhely Kft. 1999 őszén alakult a megszűnő Bútorász Bt. szakembergárdáját, gépparkját és megrendelői körét is átvéve. Cégünk, megtartva a korábbi vállalkozás megszokott szakmai színvonalát és igényességét, folyamatosan keresi az új lehetőségeket a vásárlók igényeinek maximális kielégítése érdekében. Célunk az egyedi bútorgyártás magas színvonalú megvalósítása korszerű és minőségi alapanyagok, kellékek felhasználásával. A tervezéstől az anyagkiválasztásig segítjük megrendelőinket, hogy a végeredmény mindenki megelégedésére szolgáljon. Fő profiljaink közé tartozik a lakásberendezés: konyha-, fürdőszoba-, nappali- és hálószoba bútorok, beépített szekrények; az üzletberendezés: irodák, fogadóhelyiségek, autószalonok készítése, amiket a megrendelő igényei szerint a legkülönfélébb anyagokból állítunk elő. Munkáink között megtalálhatóak a laminált bútorlapból, tömörfából, fúrnéros-, dekoros- illetve akril anyagokból készített bútorok, melyeket igény szerint felületkezelünk.

Bürotéka

Bürotéka

A cég jogelődje 1951-ben alakult, a bútoripar számára különböző fejlesztésekkel foglalkozott: gyártmányfejlesztés tech nológiai fejlesztés gépészeti tervezés és szervezés A Kft. 1993-ban alakult, egyedi és széria bútorok tervezésével. gyártásával és magyar bútorok értékesítésével foglalkozik. (Falco, Garzon, Top, Balaton, Sellaton, Linea, Antares, Alex) Egyedi bútorként a széria bútorok mindenféle kiegészítését elkészítjük. Konyhákat, beépített bútorokat helyszíni felmérés alapján megtervezzük és elkészítjük.

Dienes Design

Dienes Design

Használati értékkel bíró képzőművészeti alkotások, szökőkút, vízfal, kő - bronz - fa szobrok és használati tárgyak, egyedi kiegészítő bútordarabok, beépített konyhabútorok, bőrbútorok, nappalik, garnitúrák, fotel, szék, asztal, saroktéka, bárszekrény, szekrény, könyvespolc, lámpatest. Termékeink sikeresen szerepelnek nemzetközi bútorvásárokon, mint a milánói, kölni, budapesti, valamint több más bemutatón és kiállításon

Dominó Irodabútor

Dominó Irodabútor

A fejlődő, növekvő irodák, vállalkozások, cégek szinte kivétel nélkül ugyanazzal a problémával szembesülnek: Egyre több alkalmazottnak szeretnének egyre színvonalasabb elhelyezést biztosítani, mely egyszerre kényelmes, praktikus és tartós. A vezető és a beosztott minőségi munkájának is meghatározó szempontja, a megfelelő feltételek és körülmények adottsága. Ennek jegyében működik Szekszárdon a kiváló kapcsolatokkal, több éves tapasztalattal rendelkező Sinn Kft. Dominó Irodabútor üzlete. Jelszavunk az igényesség, ez tükröződik az általunk kínált bútorokban is. Megtalálhatóak nálunk a magyar irodabútor gyártás meghatározó képviselőinek, valamint kisebb múltú, de dinamikusan fejlődő hazai gyártók minőségi bútorai. Kellő hangsúlyt kap kínálatunkban több európai (olasz, spanyol, svájci) gyártó terméke is.

Effect irodabútor

Effect irodabútor

A mai iroda elsősorban kommunikációs eszköz, tükrözi a vállalat üzleti filozófiáját, sőt az ügyfelek számára egyfajta névjegy is, hiszen más-más stílust kell képviselni egy tanácsadói irodában, egy utazási irodában, egy hivatal ügyfélszolgálati osztályán vagy egy vezetői szobában. Az első benyomás kialakítására csak egyszer van lehetőség, ezért lényeges, hogy a vállalat rögtön megnyerő képet alakítson ki magáról. Az egyes alapszínek variálásával azok a vállalat image-ét tükröző színkombinációk tekintenek vissza a bútorokon, amelyeket a többi kommunikációs eszköz alkalmazásakor megismertek az ügyfelek, így nem hat számukra teljesen idegenül a berendezett iroda, ügyféltér.

Erfa 2000 Kft.

Erfa 2000 Kft.

A hatékony munkavégzésre ösztönző munkahely megalkotásának titka, az önt és munkatársait körülvevő közvetlen környezetben rejlik. A jól kiválasztott esztétikus és ergonómikus irodabútorok növelik a dolgozók elégedettségét, és fontos részét képezik az ügyfelek felé mutatott vállalati arculatnak. Átfogó szolgáltatásaink a tervezéstől a kivitelezésig megbízható magas minőségű segítséget nyújtanak az irodaberendezés területén, figyelembe véve az iroda vagy irodaépület adottságát a munkafolyamatok közös elemzése után a legmegfelelőbb munkaállomások és tárlórendszerek kiválasztását az esztétikai elvárásokat és az anyagi lehetőségeket.

Ewood

Ewood

Célunk a megrendelőink igényeinek maximális kielégítése a lehető legjobb minőségben és áron.Tekintse meg referenciáinkat! Ön elképzeli, mi megvalósítjuk! Fő profilunk: bútorkészítés (iroda, konyha, nappali, háló, dolgozó, gyermek, üzletberendezés stb.) előtető, pergola, szaletli, lépcső és korlát gyártása egyedi igények szerint is.

Favorit Partner Kft.

Favorit Partner Kft.

Megtisztelő, hogy cégünk felkeltette az érdeklődését, engedje meg, hogy néhány gondolatban bemutassuk a Favorit Partner Kft-t. 1995 óta foglalkozunk családi vállalkozásban beépített bútorok gyártásával. A céget azzal a céllal alapítottuk, hogy lakossági tárolási problémákra megoldást kínáljunk a tolóajtós beépített szekrények segítségével. Mindezt a Stanley Wardrobe Design tagjaként, egy nemzetközi és országos hálózattal a hátunk mögött. Az idő múlásával és stílus változással a lakosság és cégek igényei megváltoztak, ezért bővítettük a cégünk profilját, hogy továbbra is maximális szolgáltatással és lelkesedéssel tudjuk vásárlóinkat kiszolgálni. Kínálatunk színesítése üveg és tükör, valamint a természetes anyagok területén pl. bambusz, rattan, technorattan anyagokkal igyekeztünk a legkreatívabb elképzeléseket is megvalósítani. De hogy a formák világában is lépést tartsunk a mai trenddel ezért az új tolóajtó szerkezetek bevezetésénél is a kreativitás lehetőségét tartottuk szem előtt, hogy a hozzánk forduló ügyfelek elképzeléseinek és fantáziájának a részünkről ne szabjunk korlátokat.

Hirdetés
Horizont bútor

Horizont bútor

Cégünk a Horizont bútor már 10 városban jelen van a Dunántúlon, többek között Kaposváron, Dunaújvárosban, Komlón, Szekszárdon, és Dombóváron. Oldalunkon megtekintheti a különböző szekrénysorainkat, kárpitos bútorainkat (ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák, franciaágyak, kanapék, gyerekágyak, heverők) különböző kialakítású konyhabútorainkat, előszobabútorainkat, kiegészítő bútorainkat (komódok, íróasztalok, dohányszóasztalok, Tv-állványok). A kiválasztott bútorokat házhoz szállítjuk Önnek. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra, és tekintse meg a kínálatunkat!

ITC 2000

ITC 2000

Magyarország legnagyobb irodabútor áruháza. Cégünk arra vállalkozik, hogy az irodabútor, iskolabútor kereskedelem területén maximálisan megfeleljen a vevői elvárásoknak. Hitvallásunk: A fogyasztók tökéletes elégedettsége. Ennek érdekében minden folyamatban lévő ügyünk állandó jobbítására törekszünk. Megrendelőink számára teljes körű szolgáltatás nyújtunk, így segítve a legkedvezőbb megoldás kiválasztásában. Helyszíni felméréstől kezdve a tervezésen keresztül, a konkrét bútor elhelyezéséig, elvégezzük a munkát. Termékeink az ergonómiai követelményeken kívül alkalmasak a kulturált, és praktikus munkakörnyezet kialakítására. Elkötelezzük magunkat az innovatív és intelligens termékek mellett. Megrendelőink elégedettsége érdekében fokozottan nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és ügyelünk a határidők betartására. Vásárlóinkkal, termékpartnereinkkel és munkatársainkkal szemben megbízhatóságunkat bizonyítjuk. Nyíltságot és átláthatóságot alkalmazunk minden kommunikációban. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes tanácsadásra, a folyamatos kapcsolattartásra, annak érdekében, hogy biztosítsuk a tökéletes üzletmenetet, és annak sikerét garantálhassuk.

Kor-Ag Bau Bt.

Kor-Ag Bau Bt.

Irodai irattároló szekrények, íróasztalok és irattároló konténer. Irodabútorainkat - pl. vezetői irodai felhasználásra - egyedi kivitelben is elkészítjük. Díjmentesen megtervezzük irodáját - az iroda méretének és a munkahelyek számának megadása szükséges. Cégünk iskolabútorok, óvodai bútorok, irodabútorok és egyéb intézményi bútorok, valamint egyedi lakásbútorok készítésével foglalkozik. Lakossági megrendelőink részére konyhabútor, gardróbszekrény, nappali szobai szekrény, fürdőszobabútor készítését vállaljuk. Ezen kívül a bútorlap-szabászati szolgáltatások mellett vállalja asztalosipari gépmunkák - cnc marás, furatozás; gyalulás, stb. elvégzését is.

La-Ca-Fa Kft.

La-Ca-Fa Kft.

A La-Ca-Fa Kft. 2001. decemberében alakult. Cégünk vállalja lakások, családi házak belső tereinek egyedi bútorozását (konyha-, gyerekszoba-, fürdőszoba-, nappali és hálószobabútorok), valamint irodák, patikák, szállodák, belső tereinek tervezését és kivitelezését, saját gyártású egyedi és sorozat bútorokkal történő berendezését. A bútorok stílusukat tekintve a klasszikustól a merészen extravagánsig terjedhetnek, alapanyagukat tekintve készülhetnek laminált forgácslapból, MDF-ből, furnérozott bútorlapból vagy tömörfából egyaránt.

Lacci Bútor

Lacci Bútor

Egyedi bútor készítése kedvező áron - ami akár konyhabútor, szekrény, irodabútor vagy előszobabútor illetve fürdőszobabútor lehet, egyéni igényeknek megfelelően. Egyedi irodabútor tervezése, beépítése illesztve az iroda jelenlegi berendezéseihez.

Laminate Bútorszabó Kft.

Laminate Bútorszabó Kft.

Laminate Kft. - irodabútor Szombathelyen, üzletberendezés Szombathelyen, patikaberendezések A Laminate Bútorszabó Kereskedelmi Kft. 1993 tavaszán alakult Szombathelyen. Cégünk egyedi méretű és tervezésű bútorok gyártásával foglalkozik. Készül műhelyünkben konyhabútor, szobabútor, gardróbszekrény, fürdőszobabútor, irodabútor, üzletberendezés, patika berendezés, egészségügyi létesítmény berendezés, labor berendezés- és bármi, amit a vevő kíván. Igény szerint belsőépítész szakemberünkkel valósítjuk meg elképzeléseit. Konyhája kialakításához látványtervező programunkkal tudunk segítséget nyújtani.

Léránt Lakberendezési Kft.

Léránt Lakberendezési Kft.

1983-ban egyéni vállalkozásként kezdtük el a kárpitos szolgáltató tevékenységet. Ekkor főként bútorok felújításával és gépjármű ülések kárpitozásával foglalkoztunk. A 90-es évek elejétől kezdtünk el új bútorokat gyártani. Cégünk 1996-ban átalakult Kft-vé, s mára több mint 50 főt foglalkoztató vállalkozássá fejlődtünk. Jelenleg a kárpitos bútorok szinte minden fajtáját készítjük. Ezekhez a fa vázat saját asztalos üzemünkben állítjuk elő. Emellett jelentős mennyiségű matracot készítünk, valamint a profilunkba tartozik a lakástextil jellegű termékek gyártása. Vállalkozásunk 2000-től tevékenységi körét PUR-hab importálással bővítette, melyet saját és kereskedelmi célra habszabászatunkban megmunkálunk. Termékeinket a cég tulajdonában lévő járművekkel szállítjuk, melyek így a lehető legrövidebb időn belül kerülnek partnereinkhez. Folyamatos marketing tevékenység eredményeként, ma már országos viszonteladói hálózatot építettünk ki. A gyártás során ügyelünk arra, hogy az adott termék a leghosszabb ideig szolgálja a vásárlóink kényelmét.

LineAntika

LineAntika

A honlapunk csak egy minimális ízelítőt ad a teljes kínálatunkból, bútorainkról, ülőgarnitúrákról, lámpákról és textilekről. A Hertelendy Kastélyszalló teljes berendezése ennek a bizonyítéka. Az egyéni igények kiszolgálása, magas színvonalon, ez üzletpolitikánk lényege, vonatkozik ez termékeinkre, tevékenységünkre is. Minden adottságunk megvan ennek megvalósításához. Cégek különböző kínálata biztosítja a sokféleséget, a kiválasztott gyártók a kiváló minőséget, a jó együttműködés a pontosságot a szállításban.

Tuti menü