Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók és forgalmazók Kelet-Magyarországon képes leírás: Major - Xéria [2. oldal]
részletek »

Gyártók és forgalmazók Kelet-Magyarországon: Major - Xéria [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Gyártók és forgalmazók Kelet-Magyarországon
Keresés
Találatok száma - 32 db
Major Bútor

Major Bútor

A tradícionális erdélyi hagyományok alapján készülnek étkezőgarnitúráink és tálalóink tölgy-, bükk-, dió-, feketedió-, és lucfenyőfából. Korszerű gépekkel és kiváló szakemberekkel rendelkező termelés megfelelő alapot nyújt az igényes termékeink mind külföldre, mind belföldre való értékesítéséhez.

Makrofa Kft.

Makrofa Kft.

Kezdetek. A Makrofa Ipari és Kereskedelmi Kft.-t többéves munkatapasztalat és gyakorlat után 2004-ben alapítottuk. Társaságunk fő tevékenységi köre az épületasztalos-ipari termékek gyártása. Többek között nyílászárók, kül- és beltéri ajtók, konyha-, iroda- és ülőbútorok, lépcsők és egyéb faipari termékek gyártása, valamint ács-állványozó, tetőfedő és szigetelő munkák tartoznak még cégünk fő profiljába. Rugalmasság. Dabasi telephelyünkről országszerte vállaljuk tetőszerkezetek, épületszerkezetek készítését, fedését. Építkezésnél, felújításnál, átalakításnál is készséggel állunk rendelkezésére. Minőség és megbízhatóság. Szakmai tapasztalatunk, többéves gyakorlatunk, valamint referenciáink kiváló biztosítékként szolgálnak, hogy munkáink a minőségi követelményeknek megfeleljenek.

Mátéfa

Mátéfa

Az általunk gyártott irodák, konyhák, fürdők, nappalik, kedvező áron kerülnek értékesítésre. Fa bútorajtóinkra 3 év garanciát vállalunk, vetemedés, repedés kizárva! Beltéri, utólag szerelhető ajtók gyártása tömör fából, méretre garanciával. Fő profilunk a nem kommersz kategóriába tartozó minőségi egyedi beltéri faajtók gyártása, reális áron. Tolóajtók, harmonika ajtók, kétszárnyú ajtók, üveges ajtók, teli ajtók minden méretben. Tapasztalatunk garantálja az ajtók minőségét, lelkiismeretes munkánk eredménye egy bútor kategóriában is helytálló nyílászáró.

Mezőkövesdi Bútoripari Kft.

Mezőkövesdi Bútoripari Kft.

Irodabútor termékeink egyben egy életstílust, filozófiát is tükröznek - egy utat az emberibb élethez. A bútorkészítés során figyelembe vesszük az aktuális stílusok mellett azt is, hogy irodabútorunk időtálló legyen, és ne függjön teljes mértékben a trendektől. A bútorkészítésben bő 50 év tapasztalata áll mögöttünk.

Mobila Mihály Bútor Kft.

Mobila Mihály Bútor Kft.

Célunk az egyedi bútorgyártás magas színvonalú megvalósítása korszerű és minőségi alapanyagok, kellékek felhasználásával. A tervezéstől, az anyag kiválasztásán keresztül a szállításig és beszerelésig segítjük megrendelőinket, hogy a végeredmény mindenki megelégedésére szolgáljon. Termékeinket a megrendelő igényei szerint a legkülönfélébb anyagokból állítjuk elő. Eddigi munkáink általában laminált bútorlapból készültek, de a továbbiakban szeretnénk még bővebb anyagválasztékot kínálni potenciális megrendelőinknek, így: furnéros-, dekoros- illetve, ami újdonság Romániában, akril anyagokat, melyeket igény szerint felület kezelünk. Az általunk gyártott bútorok és berendezések számunkra mesterségünk címerét jelentik. Eredményeink mozgatórugója elhivatottságunkban rejlik.

Namaxteam

Namaxteam

Irodájának berendezésében segítünk Önnek egyedi bútorok elkészítésével, ha szereti a gazdaságos helykihasználást, egyéniségéhez illő berendezést. Két azonos bútort nem készítünk, igyekszünk messzemenően figyelembe venni megrendelőink igényét. Minden bútor egyedi, testre szabott és funkcionális. Méretezése alkalmazkodik a rendelkezésre álló térhez, felhasználói igényekhez, testméreteihez.

Pap Bútor

Pap Bútor

Pap Ferenc műbútorasztalos: műbútor, konyhabútor, egyedi bútorok, különleges lakóterek, lakásberendezések tervezése és kivitelezése. Vállalkozásom teljes körű szolgáltatást nyújt az egész lakótér berendezésére. Összhangba hozza a különböző lakótereket- konyha, előszoba, nappali- az Ön igényei szerint. Arra törekszem, hogy az otthon berendezése öröm és ne szükséges rossz legyen.

Pedestal Hungary

Pedestal Hungary

Konyhabútorok, gardróbok, rattan bútorok tervezése és gyártása egyedi igények szerint. Ingyenes látványtervezés minden általunk felmért konyhabútorról. Célunk nem a legdrágább és a legexluzívabb konyhabútor készítése, hanem az igényes, jó megjelenésű, egyediséget tükröző mobília elkészítése reális áron akár az Ön otthonába is. Termékeink minden korosztály igényeihez igazíthatóak, hiszen előzetes felmérés, látványterv készülhet minden egyes egyedi konyhabútorról, amely előre láttatja a kész bútorzat méretarányos rajzát. Az egyedi méretek korlátlan szabadsága nem köti meg tervezők kezét, és az Ön fantáziáját sem szoríthatja szabványok és kész termékméretek közé.

Pemax Kft.

Pemax Kft.

A Pemax Kft 2004-ben alakult 100% Magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Előző cégünk 1994-óta foglalkozott lambéria és hajópadlógyártással és forgalmazással Bt. formájában. 2004 év elején elérkezettnek láttuk a pillanatot, hogy új cégformába öntsük vállalkozásunkat. Ekkor alakult meg a Pemax Kft.

Hirdetés
Profi-Tör

Profi-Tör

A Profi-Tör néven a Török Műhely 1996-ban alakult családi összefogással. A sok éves tapasztalat mutatkozik meg munkáinkban. Fő profilunk: Egyedi bútorgyártás, bútorrestaurálás, szaktanácsadás Célunk: Magas színvonal mellett rugalmas és gyors szolgáltatást kínálunk minden ügyfelünknek. Egyedi bútorkészítés esetén a felmérést főként a helyszínen végezzük. A munkát látványterv segítségével prezentáljuk. Bútorrestaurálás: Antik és style bútorok Bútorgyártás: konyha, garderobok... egyéb elképzelések megvalósítása.

Stylfa

Stylfa

Cégünk megrendelésre készít bútorokat az ön igényei szerint. Bútor és asztalosipari termékek, lakberendezési üzlet. Beépített konyhabútorok, üzleti, irodai berendezések, lépcsők, templomi, színházi, éttermi, szállodai, belsőépítészeti kivitelezések.

Szilfer Irodabútorház

Szilfer Irodabútorház

Irodabútoraink, forgószékeink, vezetői székeink valamint a sok hasznos kiegészítő segítségével kényelmessé, otthonossá varázsoljuk irodáját, házi dolgozósarkát! Vezetői bútoraink kiemelik használója presztízsét, eleganciát, megbízhatóságot sugároznak a tárgyaló partnerek felé! Munkatársi irodabútoraink széles választékot nyújtanak egyéni és team munkahelyek praktikus kialakításához. Ergonómikus székeink biztosítják a kényelmes munkavégzést, akár napi 12 órán keresztül is! Kérjük, látogasson el az irodabútorok és irodaszékek oldalainkra, válogasson szék és bútor kínálatunkból!

Takács Belsőépítészeti Stúdió

Takács Belsőépítészeti Stúdió

Takács Istvánnak hívnak. Kaposváron lakom és dolgozom. Az ügyfeleink elégedettsége vezérel minket, és hiszem, hogy a jó munka alapja a minőség és a megbízhatóság. A következő oldalakon megtekintheti, hogy milyen jellegű asztalosipari termékeket gyártunk. Már az alapanyag kiválasztásánál is a legnagyobb figyelemmel járunk el, hiszen a minőség az alapoknál kezdődik. A legjobb termékeinket műszárított, csomómentes alapanyagokból készítjük, felületét az Ön egyéni igényei szerint kezeljük, a készterméket helyszínre szállítjuk, beépítjük. Vállalkozásom szerteágazó, gyártunk szabvány és egyedi ablakokat, ajtókat, portálokat, egyéb nyílászárókat, kül- és beltéri ajtókat. Szekrényeket, komódokat, beépített szekrényeket, konyhaszekrényeket fából, bútorlapból, rusztikus jellegü bútorokat, ágyakat, lépcsöket, falburkolatokat, korlátokat és szinte minden asztalosipari terméket. Ha Ön igényli, mi már a tervezésben is segítünk, hogy Ön a lehetö legjobbat kapja.

Tolóajtós szekrény készítés

Tolóajtós szekrény készítés

Tolóajtós szekrény az euroMobili-től! Ismerje meg a népszerű Senator tolóajtós szekrény rendszer használhatóságát és esztétikus megjelenését. Cégünk ezen tolóajtós szekrények beszérélését végzi. Az ilyen típusú bútorok kiválóan alkalmazhatóak a szokásostól eltérő helyen való beépítése, mint például padlástér, kisméretű szobák, stb. A szekrény a praktikusságán kívül eltünteti a szoba hibáit, és kiemelheti a szoba előnyös tulajdonságait.

Xéria Bt.

Xéria Bt.

Gyártóüzemünk tevékenységének szakmai alapjai 10 évre nyúlnak vissza. A jelenlegi telephelyen és szervezeti formában 2000 első negyedévétől dolgozunk. Létszámunk 10 fő. Munkatársaink régóta együtt dolgozó; tapasztalt, megbízható szakemberek, mérnökök, technikusok, szakmunkások. Erősségünk a magas esztétikai és minőségi színvonalú, exkluzív modern bútorok és belső berendezések gyártása, új, korszerű anyagok és technológiák alkalmazása. Jó referenciáink vannak bankok, szállodák, autószalonok, üzletek, irodák berendezésében. Fontosnak tartjuk termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalát, jó és egyenletes minőségét, vevőink megelégedését. Ennek jegyében fejlesztjük minőségbiztosítási rendszerünket az ISO 9001 szerint.

Tuti menü