Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók és forgalmazók Budapesten képes leírás: Natúrkényelem - WoodSzer [3. oldal]
részletek »

Gyártók és forgalmazók Budapesten: Natúrkényelem - WoodSzer [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Gyártók és forgalmazók Budapesten
Keresés
Találatok száma - 51 db
Natúrkényelem Kft.

Natúrkényelem Kft.

Praktikus és tartós fenyőfabútorok. Ne csússzon le a jó árakról, kattintson és nézze meg a bútorokat! Cégünk fenyőfabútorok kis és nagy kereskedelmével foglakozik. Ha fenyőbútorral szeretné berendezni lakását, a legjobb helyen jár! Kérem, fáradjon el bemutató termünkbe, ahol fenyőbútorok nagy választékából válogathat. A bemutatott termékeinket, akár azonnal elviheti, illetve termékeinket kérésére kiszállítjuk. Fenyőfából készül temrékeink között fenyő franciaágyak, ruhás szerkények, matracok, üveges szekrények, kanapék, polcok, komódok, asztalok székek és más kiegészítők találhatók. Látogasson el bemutató termünkbe, tekintse meg fenyőbútorainkat.

Neudoerfler Office Systems

Neudoerfler Office Systems

A Neudoerfler Office Systems Ausztria vezető pozíciójú, újító szellemű vállalata, mely magas színvonalú irodabútorok gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. Nagy hangsúlyt fektet a bútorok formatervezésére és ergonómikus kiképzésére, a személyre szabott szolgáltatásokra, a felelősségteljes és hozzáértő tanácsadásra. A kényelem és a stílus kombinálása határozza meg munkánkat.

Office Antikea

Office Antikea

Az Antikea legnagyobb örömünkre, hazánkban és külföldön is egyre népszerűbb márkanév az iroda berendezés, és antik lakberendezés palettáján. Az elsősorban bankok, közhivatalok, államigazgatási, ügyfélszolgálati, ügyvédi és egyéb irodák, biztosítótársaságok számára kínált színvonalas berendezéseink egyre több vásárlónk elismerését vívják ki. Az Antikea irodákon túl, komplett irodaházak teljes berendezését is vállalja. Iroda, irodaház teljes körű berendezése esetén, háttérbázisunkra támaszkodva, tervezői, szaktervezői belsőépítészi közreműködéssel, - igény szerint - generáltervezői szolgáltatást is nyújtunk Termékeinkkel az irodabútorok, tárgyalók és székek bőséges választékán át, a klasszikus, vagy akár antik vezetői és dolgozói bútorok kínálatán túl, egyedi igényeknek is igyekszünk üzleti partnereink legnagyobb megelégedésére megfelelni. Társaságunk legfőbb célja, hogy megrendelőink, a kereskedelmi tevékenységünk minőségével, és szolgáltatásainkkal elégedettek legyenek, sőt felülmúlva az elvárásokat, fogalommá válni, miszerint: Antikea = irodaberendezés felsőfokon.

OfficeLine

OfficeLine

Irodabútor és válaszfal kínálatunk lehetővé teszi, hogy javaslatainkat minden esetben az ügyfeleink igényeinek maximális figyelembe vételével adjuk meg, választást biztosítva a különböző stílusok és árkategóriák között. Az irodatereken túlmenően vállaljuk minden, az irodához kapcsolódó kiegészítő és egyedi bútorok, recepciók, vendégvárók és konyhák kialakítását is.

PoziTeam Irodaergonómia Kft.

PoziTeam Irodaergonómia Kft.

A kiváló minőségű irodabútor, a jó ár, az ergonómiai szaktanácsadás és egy profi csapatot szükséges az Ön ütőképes irodájához! Az alábbiakban a közvetlen munkahelyi, irodai környezet kialakításának fontosságára szeretnénk ráirányítani a figyelmüket. Bemutatjuk cégünk szolgáltatásait, termékeit, melyekkel hozzájárulhatunk új munka- és közösségi tereik optimális kialakításához, illetve a régiek korszerűsítéséhez.

Ro-Ho 97 Kft.

Ro-Ho 97 Kft.

Bútorainkat minden esetben a megrendelő igényei szerint tervezzük és gyártjuk le. A bútorok alap anyagai lehetnek, a faanyag kereskedelemben megtalálható fafajtákból, illetve azok furnérjából, akár európai fafajta, akár egzótafa, vagy laminált forgácslapból többféle színben, illetve festett kivitelben a kiválasztott szín szerint. Csak jó minőségű bútorvasalatokat használunk (Hafele, Blum, Grass stb.). Bútorainkat egyedileg méretre gyártjuk így nálunk nincsenek sablon méretek. Gyártunk ívelt, hajlított vagy valamilyen szögben lévő bútort (pl: tetőtéri bútorok). Extravagáns elképzeléseket is igyekszünk teljesíteni, amíg az nem a minőség rovására megy.

RolDor

RolDor

Irodák helyiségeinek és bútorzatának a kialakítása magas színvonalon, egyedi módon és különlegesen megoldható a Raumplus által erre a célra kifejlesztett rendszerrel. A rendszer alkalmazható szekrényajtóként vagy térelválasztó elemként is.

Rubinform Kft.

Rubinform Kft.

Társaságunk vállalja egyedi bútorok gyártását cégek és magánszemélyek részére egyaránt. Sorozatgyártott bútorok, kiegészítők, egyéb faipari termékek kivitelezésével állunk vevőink rendelkezésére. Gépparkunk és szakmai tapasztalatunk biztosítja a rövid határidőre - annak pontos betartásával - történő szállítást. Egyedi bútoroknál igény szerint vállaljuk a kivitelezésen túl a kívánt termék megtervezését is.

Shopfix

Shopfix

Cégünk évek óta üzletek berendezésével foglalkozik, mely magában foglalja a polcrendszerek, állványok, valamint kirakati bábuk, torzók forgalmazását. Emellett vállalunk helyszíni egyedi beépítéseket, egyedi bútorok, pultok kialakítását, polcaink lapszabászatát. Webáruházunkban több, mint 2000 termék közül válogathat, építheti össze üzlete teljes berendezését, polcrendszerét. Egyedi bútorokhoz, kialakításokhoz mód nyílik árajánlat kérésére weboldalunkon, ahol eddigi referenciáinkat is megtekintheti. Komplett polcrendszerek összeállításában is segítünk, kérje bátran tanácsunkat. Shopfix - üzletberendezés felsőfokon

Hirdetés
SilverOffice Irodaberendezés

SilverOffice Irodaberendezés

Ha nincs kialakult elképzelés a kívánt irodabútorról, az Ön igényeinek megfelelően természetesen részletesebb információt adunk termékeinkről és szolgáltatásainkról. Vállaljuk görgő, teleszkóp, csillagtalp, kioldó mechanika és egyéb szék alkatrészel cseréjét illetve javítását.

Sólyom Bútor

Sólyom Bútor

Műhelyünk családi kisvállalkozás, szakmai előéletünk a faipari végzettség megszerzésével kezdődött. Tanulmányaink befejeztével olyan cégeknél helyezkedtünk el, melyeknél lehetővé vált számunkra széleskörű szakmai ismeretek megszerzése. Tapasztalatainkat minőségi, nívós munkák során szereztük. (Atrium Hyatt, Országgyűlés Elnöki Rezidenciája, Balatonöszödi Kormányüdülő, valamint egyéb lakossági és üzleti bútorkészítés és belsőépítész munkák.) Ezt követően két év németországi munka következett, majd ennek leteltével nyitottuk meg műhelyünket. Az eltelt évek alatt a legkülönbözőbb területeken bizonyítottuk rátermettségünket, és a tapasztalataink alapján állíthatjuk, hogy ami fizikailag kivitelezhető, azt mi kivitelezzük! Tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontot is, ott választ kap a felmerülő kérdéseire!

Stabil Partner

Stabil Partner

Cégünk irodabútorok, konyhabútorok, szobabútorok gyártásával, forgalmazásával, és kereskedelmével foglalkozik. Termékpalettánk igen széles, ezért mindenki megtalálhatja az ízlésének és funkciójának megfelelő bútorcsaládot! Bútorainkban kifejeződik a design, a rugalmasság és a variálhatóság iránti elkötelezettségünk. Természetesen nem okoz gondot az egyedi igények kielégítése sem. Az érdeklődéseket mindig szakszerűen, az ügyfeleink igényeit teljes mértékben szem előtt tartva kezeljük. Cégünknek az egy jó reklám, ha vásárlóink elégedettek az elvégzett munkánkkal, ezért nem arra törekszünk, hogy bármi áron, de eladjunk valamit! Honlapunk elkészítésekor a könnyű átláthatóság, egyszerű kezelhetőség volt a szempont, hogy a kedves érdeklődő könnyedén megtalálja azt a terméket, amire ténylegesen szüksége van!

StyleForm

StyleForm

A StyleForm családi vállalkozás formájában az Ön igényeit és elképzeléseit kiszolgáló egyedi bútorok tervezését és kivitelezését végzi. Bútorainkat széles termékskálájú minőségi alapanyagokból, garanciával készítjük el. Továbbá a bútorgyártáshoz kapcsolódóan kisebb fémipari munkákat is készítünk, melyek az egyedi bútorok kiegészítőiként szolgálnak.

Telmex-Nowy Styl Zrt.

Telmex-Nowy Styl Zrt.

A Telmex-Nowy Styl Zrt. tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól elkezdve, a látványtervezésen, a termékek gyártásán, szállításán keresztül a berendezésig, valamint az értékesítést követő szolgáltatásokig, figyelmesen megvizsgálva az adott irodai szervezet felépítését, működését és szem előtt tartva a kényelmet, az ergonómiát, a tér és a költségek optimalizációját. A Nowy Styl Group gyártói cégcsoport tagjaként komplex megoldásokat kínálva határtalan lehetőségeket biztosítunk a tér sajátosságainak, illetve ügyfeleink különböző elvárásainak figyelembevételével. A termékválasztékunkban megtalálhatóak irodabútor rendszerek, konferencia bútorok, korszerű vezetői-, operatív és látogatószékek, vendéglátóipari székek és asztalok, lakásbútorok, valamint ezek mellett - előcsarnokok, társalgók, váró helyiségek és recepciók, sport-, oktatási és kulturális létesítmények berendezései egészítik ki a kínálatot.

Térdesign Stúdió

Térdesign Stúdió

Mai rohanó világunkban, egyre nagyobb az igény, hogy az emberek elképzelésük megvalósításához, - legyen az lakás, vagy iroda - egy helyen megleljenek mindent elképzeléseik, igényeik megvalósításához. Ezért tevékenységi körünket az idei évtől kibővítettük belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel valamint kivitelezéssel. Az általunk tervezett és gyártott termékeket megtekinthetik mintaboltunkban. (cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 13.) Munkatársaink, az Önöknek készített elrendezési, illetve háromdimenziós látványtervvel segítik a tervezett belső tér vagy bútor egyszerűbb elképzelését, a színek könnyebb kiválasztását. Az egyedi kivitelezésben szerezett 15 éves tapasztalatunknak és saját gyártásunknak köszönhetően rugalmasan tudunk alkalmazkodni az egyéni igényekhez. Komplex szolgáltatást nyújtunk tervezéstől a kivitelezésig, egyedi és standard bútorok gyártása esetén is kedvező határidővel.

VariOffice

VariOffice

Munkatársaink többsége 12-13 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Mint klasszikus projektcég működünk, számunkra minden egyes megbízás kiemelt jelentőséggel bír. Kollégáink több éve foglalkoznak napi szinten az általunk képviselt bútorgyártó-cégek termékeivel. Megbízónk elképzeléseire közel 20 gyártó cég, teljes modellpalettájáról kínálunk megoldást. Portfoliónkban minden árszint és stílus képviselve van. Javaslatainkat 3D látványterveken mutatjuk be, hogy már a tervezés időszakában a leendő irodájukat képzelhessék el.

WoodSzer

WoodSzer

Referenciáink között olyan egyedi tervezésű bútorokkal találkozhat, melyek megrendelőink gondolataiból születtek, a mi közreműködésünkkel. Elsősorban tömör fenyőből és bútorlapból készítjük termékeinket, de igény szerint vállalunk kivitelezést MDF-ből, vörös- vagy lucfenyőből, esetleg bükkből vagy tölgyből is. Célunk, hogy olyan lakberendezési tárgyakkal rendezzük be partnereink otthonát, munkahelyét, melyek praktikusak, időtállóak és harmonizálnak környezetükkel, ezért megrendelőink fantáziája bútoraink formai és esztétikai kialakításában egyaránt megelevenedik.

Tuti menü