Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók és forgalmazók Budapesten képes leírás: Egyedi - Mobilier [2. oldal]
részletek »

Gyártók és forgalmazók Budapesten: Egyedi - Mobilier [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Gyártók és forgalmazók Budapesten
Keresés
Találatok száma - 51 db
Egyedi irodabútorok

Egyedi irodabútorok

Az ember és munkahelyi környezetének kölcsönhatásában fontos szerepet töltenek be a munkavégzés során használatos bútorok, irodabútorok, és a bennünket körülvevő tárgyak. A munkavégzés hatékonyságát, a munkahelyi közérzetet egy irodában jelentős mértékben befolyásolhatja a berendezés. Az általam készített és tervezett bútorokat 3 d látványterv elkészítésével is kérheti a megrendelő. Bútorkészítést vállalok az ország egész területén.

Euintel irodabútor

Euintel irodabútor

Az Euintel Kft-t családi vállalkozásként alapítottuk, 2007 tavaszán. A 10 éves irodabútoros szakmai tapasztalatnak köszönhetően, melyet több multinacionális cégeknél szereztünk, mint munkavállalók késztettek arra, hogy egy vállalkozást alapítsunk, melyben maximálisan az Ön szolgálatában állunk.

Futura Design

Futura Design

Egyedi tervezésű bútorok tervezése és készítése. Cégünk fő profilja a modern bútorok egyedi tervezése és kivitelezése. Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Modern és fiatalos cégpolitikát gyakorolunk, és ennek megfelelően igyekszünk a legmagasabb elvárásoknak is megfelelni. Reméljük sikerrel tudunk együtt dolgozni a jövőben. Ha szeretné a saját elképzeléseit a legprofibban megvalósítani, vagy éppen nem egészen biztos abban, hogy valójában mit is szeretne, akkor a lehető legjobb helyen jár , ugyanis mi csak Önt tartjuk a legfontosabbnak és a szaktudásunk minden erejével azon leszünk, hogy Önnek megfeleljünk, és a lehető legjobbat teremtsük meg , legyen az akár egy bútor , vagy akár egy komplett tér kialakítása. Célunk: az Ön elégedett mosolya. Kérem hívjon bátran , és mi ígérjük nem fog csalódni bennünk.

Gardrób Center

Gardrób Center

A Gardrób Center már 12. éve gyártja és építi be a méltán világhírű Stanley márkanévvel fémjelzett termékeket. Tolóajtó, térelválasztóajtó, csuklóajtó, nyílóajtó, valamint Infinity és hagyományos bútorlapos beépített szekrény belsőket. Melyek maximális térkihasználásukkal már számos otthonban és irodában nyújtanak ideális megoldást tárolási problémákra. Cégünk kizárólagos forgalmazója a Stanley Wardrobe Systems cég összes termékének. A kínálatunkba tartozik még a gardróbszekrény, gardróbszoba, beépített szekrény, iratszekrény, kis bútorok. Ajtóvasalatainkat a Kanadai illetve Angliai anyacégtől szerezzük be, Magyarországon történik a méretre gyártás, valamint az ajtó összeszerelés.

Gerland Bútorstúdió

Gerland Bútorstúdió

Egyedi tervezésű iroda és tárgyaló bútor gyártása! Legyen az íróasztal, tárgyalóasztal, irattartó szekrény, beépített szekrény, könyvespolc, vagy bármilyen falburkolat, a Gerland Bútorstúdió az Ön partnere!

Gold Büro

Gold Büro

Magyar és külföldi gyártmányú irodabútorokat egyaránt forgalmazunk. Terméklistánkon 15-20 féle bútorcsalád szerepel, melyek mindegyikéhez több szín, forma és elemválaszték tartozik. Az általunk forgalmazott bútortípusok elemválasztéka, az asztalok formavilága teszi lehetővé a különböző jellegű irodák kialakítását, mint például: vezetői asztalok tárgyalótoldattal, számítógépes munkahelyek, önálló asztalok, kapcsolt munkahelyek stb. Berendezünk tárgyaló- és konferenciatermeket, étkezőket, valamint egyéb közösségi helyiségeket is. Lehetőség van a szériában gyártott termékek mellett egyedi berendezések kivitelezésére is. Igény esetén a helyszínen felmérést végzünk, illetve a vevő elképzeléséhez igazodva berendezési tervet készítünk. Igen gazdag és színes választékunk ülőbútorok terén is, mind árban, minőségben és kárpitanyagot illetően, mely szintén a beszállítók sokrétegűségéből adódik. Termékeink között találhatóak favázas székek, fémvázas ülőbútorok, forgószékek, vezetői szövetes és bőrfotelok, ülőgarnitúrák.

Hickory

Hickory

Bútorasztalos termékek készítése kiváló minőségben. Igazán nehéz műhelyünk bódító hangulatát egyszerű szavakkal leírni. Egy asztalosműhely semmiképp sem internetre való! A virtuális világ nagyon messze áll a gyanta édes illatával átitatott levegő vonzó lágyságától. Hogyan is tudnánk átadni azt a hangulatot, ami egy finom, fűrészporillatú, meleg fényekkel bevilágított kis műhelyben megdobbantja egy odalátogató szívét! Nem kell szakmabelinek lenni ahhoz, hogy mosolyt csaljon arcunkra egy igazi, kis asztalosműhely. Szinte vétek felújítani a falakat, lecserélni egy-egy szép, régi gépet. Olyan ez, mint egy régi kályha, melynek láttán kevés ember tud ellenállni a kellemesen ropogó tűz hívogató melegének. Azt kívánjuk, ütött-kopottan dohogjon egy sarokban. Hamarosan felépül új épületünk, melyet fogalmunk sincs, hogyan tegyünk olyan hangulatossá, mint öreg, rozoga elődje volt. Reméljük, mégis sikerül valahogy! Boldodok lennénk, ha az ön lakásába is becsempészhetnénk egy darabot abból a bájból, amely nap mint nap körülvesz minket régi-új műhelyünkben. Fával kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk! Bizosan tu

Irodabútor versenyképes áron

Irodabútor versenyképes áron

Klasszikus, standard és egyedi irodabútorok, recepciós pultok, stb. bútorok készítése mellett irodaházak konyháinak bútorainak gyártását is vállaljuk, de egyéb bútorok készítésével is foglalkozunk. Bútorait Budapesten és annak vonzáskörzetében rövid határidővel, 3 év garanciával, alvállalkozói felárak nélkül, versenyképes áron, készítjük el. Saját fejlesztésű irodabútor családunkat megtekintheti budapesti bemutatótermünkben. Bízza tárgyalóasztalainak, íróasztalainak, polcos és üveges szekrényeinek, polcainak, készítését!

Kambala Művészeti Műhely

Kambala Művészeti Műhely

Öntartó falépcső, csigalépcső, korlát, konyhabútor, egyedi bútor, igényes lakberendezés a Kambala Asztalos Művészeti Műhelytől. Szeretnénk felvenni a versenyt a bútorplázákkal, akikkel szemben egyedi minőségi terméket és valódi szolgáltatást kínálunk.

Hirdetés
Kemabo

Kemabo

Az idea kifejezi az általunk végzett munkát, megvilágítja a szakmai hátteret. Az álomtól a megvalósulásig terjedő folyamat, sokrétű szakmai tapasztalatot igényel. Segítségével munkatársaink képesek az elképzelésekből valóságot alkotni. Reméljük, hogy az Ön segítségére lehetünk, egyrészt a belsőépítészet, másrészt az irodabútorozás területén. Számunkra a legfontosabb szempont a vevői elégedettség, célunk ügyfeleink minél magasabb színvonalú, komplex kiszolgálása.

Korán Bútorkészítő Kft.

Korán Bútorkészítő Kft.

Korán Attila vagyok. 1982 óta foglalkozom bútor- és épületasztalos munkákkal, 1991 óta saját cégem keretein belül. Tekintse meg kínálatunkat, válasszon belőle kedvére. Bútor- és épületasztalos munkákkal kapcsolatos elképzeléseinek megvalósításához cégünk komoly segítséget tud nyújtani. Amennyiben még nincs konkrét elképzelése, a tervezésben is szívesen a rendelkezésére állunk. Cégünknek sokéves gyakorlata van házak, lakások, irodák, üzletek berendezésében, a belsőépítészetileg egységes kompozíció megtervezésétől és az igények szerinti alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyakorlati kivitelezésig. Ízelítőül szeretnénk bemutatni Önnek referenciáinkat, melyek kollégáink sokéves szakmai tapasztalatának konkrét bizonyítékai. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kovácsi László bútorasztalos

Kovácsi László bútorasztalos

Többéves tapasztalattal rendelkező budapesti bútorasztalos vagyok. Szaktanácsadással egybekötve vállalok mindenféle famegmunkálást. Készítek iskolabútorokat, irodabútorokat, kerti bútorokat, fa gyerekjátékokat, hálószobabútorokat, franciaágyat, szekrényeket, komplett galériákat - gyakorlatilag bármit, amit a megrendelő szeretne. Mindezt igényesen, rövid határidővel, korrekt árakon. Hívjon, keressen meg ma, hogy árajánlatot adhassak Önnek. Referenciamunkáim megtekinthetők a honlapomon.

Lam Bútor

Lam Bútor

A Lam-Bútor 2003 tavasza óta családi vállalkozás formájában az Ön igényeit és elképzeléseit kiszolgáló egyedi bútorok tervezését és kivitelézését végzi. Az egyedi bútorait közvetlenül a gyártótól tudja megrendelni, raktárkészletre nem dolgozunk, így nincs beiktatott kereskedelmi lánc, mely a bútor vételárát növelné. Bútorainkat széles termékskálájú minőségi alapanyagokból, garanciával készítjük el.

Leisz Bútor

Leisz Bútor

A bútorokat a megrendelőink terve vagy elképzelése alapján, saját ötleteinkkel bővítve. Igény szerint lakberendező segítségével valósítjuk meg. Így alakul ki az egyedi méretű, praktikusan beépített bútora. Nagy anyag és szín választási lehetőség.

LM Bútor

LM Bútor

Egyedi bútorok készítése, 3D-s tervezéssel és ingyenes felméréssel! Csapatunk már 6 éve készít egyedi bútorokat elérhető áron, és természetesen kiváló minőségben. Célunk: hogy az átlag fizetésből élők is megvalósíthassák álmaikat, és ne kelljen kompromisszumok közt leélni életük! Vállaljuk: konyhák, hálószobák, fürdőszobák, gardróbok valamint irodák berendezését.

Master's Office Kft.

Master's Office Kft.

Irodabútorok tekintetében Európa egyik legnagyobb gyárának termékeit kiemelten forgalmazzuk (Las Mobili bútorgyár), melynek bútorai közül néhány irodáikban is megtalálható. Mellette a West Quality Irodabútor Kft képviselete is vagyunk. Ezen kívül a nagy hazai gyártók (Samas Hungária, Alex, Garzon) termékeivel és más olasz (Della Rovere, Sacma, Frezza) gyártók sorozatgyártású termékeivel állunk az Önök rendelkezésére. Székek és ülőalkalmatosságok tekintetében a Stulwerk és az Antares termékek képviselete vagyunk,de ezeken kívül más hazai és külföldi gyártó termékeivel is kényelmesebbé tudjuk tenni munkahelyeit. Mindezek mellett egyedi gyártású iroda, konyha és üzletberendezések gyártásával, és forgalmazásával is fogalakozunk. Akár furnérozott, laminált ill. Mdf , akár fából, fémből, vagy üvegből szeretné a kedves felhasználó . Természetesen nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre, ezért a legkorszerűbb gépekkel dolgozunk.

Mobilier Kft.

Mobilier Kft.

Termékeinket első sorban minőségi laminált bútorlapokból készítjük amit a Falco zrt.-től szerzünk be. Amennyiben igény van rá, úgy készíthetjük bútorait színfurnéros faforgácslapból vagy táblásított fából is. A magas minőségű szerelvények (Blum Hungária Kft.) biztosítják az általunk készített bútorok hosszú élettartamát és a problémamentes működést. A tökéletes kinézethez a élfólia elengedhetetlen, ezen a téren a hagyományos melamin élfóliától a profil élvédőkön keresztül egészen az 5mm vastagságú ABS és élléc gépi felrakását tudjuk biztosítani mind egyenes mind íves felületekre. Az elmúlt évek folyamán részt vettünk jelentősebb beruházások megvalósításában a Garzon Bútor Rt., a Debreceni Bútor Rt., valamint a Gesztelyi Épitőipari Rt. alvállalkozója ként.

Tuti menü