Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók és forgalmazók Budapesten képes leírás - Irodabútor.tlap.hu
részletek »

Gyártók és forgalmazók Budapesten - Irodabútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: irodabutor.tlap.hu » Gyártók és forgalmazók Budapesten
Keresés
Találatok száma - 51 db
Airwood

Airwood

Airwood perforált lemezek - kitűnő megoldások akár az irodában is! Egy pár ötlet a leggyakoribb felhasználási területekre: Radiátorburkolat, szekrényajtó betét, falburkolat, pultburkolat, álmennyezeti betétlap, hanggátló falburkolat, paravánfal, fain-cool borítás.

Artina Bt.

Artina Bt.

A cég fő tevékenysége lakossági és közületi egyedi bútorgyártás, ezenkívül cégünk Fido irodabútor családjának gyártása és forgalmazása. Lakossági bútorokat laminált és furnéros alapanyagokból készítünk. Konyhabútorokat a felhasználó igényei szerinti ajtófrontok (festett MDF, tömörfa, laminált, fóliás) felhasználásával gyártunk.

Asztalos

Asztalos

Ha minőségi, egyedi méretre elkészített irodabútorhoz szeretne jutni gyorsan, kérje ingyenes árajánlatunkat! Konyhabútorok, beépített szekrények, stb. egyedi bútorok készítése méretre, látványtervezéssel, gyors kivitelezéssel, garanciával, minőségi alapanyagokból! Mi nem használunk a ma divatos, gyenge minőségű, alapanyagokat! Az általunk készített bútorokra több éves garanciát vállalunk! A fentiek mellett asztalos, bútorasztalos munkát is vállalunk, mesterfokú bútorkészítés, díjmentes helyszíni felmérés, ingyenes árajánlat!

Atico egyedi bútor

Atico egyedi bútor

Az Atico Kft. bútortervezéssel és gyártással foglalkozik. De a hagyományos asztalosműhelynél több szolgáltatásban is otthon vannak. Stílustanácsadással, lakberendezéssel és belsőépítészeti megoldásokkal is segítik megrendelőiket Így komplett megoldást nyújthatnak. Egyéni igények alapján készítenek bútorokat, faipari termékeket, nyílászárókat, lépcsőket a legkülönbözőbb stílusban.

Az én bútorom

Az én bútorom

A készbútorokkal szemben az egyedi megoldások maximálisan figyelembe veszik ingatlana sajátosságait és az Ön igényeit. Praktikus, jó helykihasználású beépített bútorokkal az Ön és családja számára legkényelmesebb enteriőrt tudjuk kialakítani. A lakberendezési áruházak kecsegtető áraival nehéz versenyezni. Ők azért képesek alacsonyan tartani egyes bútorok árait, mert a szállításon, szerelésen, raktározáson sokat tudnak spórolni. A vevők azonban az üzletben kiválasztott termék eredeti árának akár kétszeresét is kifizethetik, mire a bútor végleges helyén beszerelésre kerül. Különösen igaz ez például egy konyha, és más beépíthető bútor esetében. Egyedi gyártású bútorainkkal levesszük ügyfeleink válláról az utánajárással, kiszállítással és szereléssel járó terheket! Otthonunkban, a család életében a konyha egy fontos, akár összetartó szerepet is betöltő 'alkotó műhely', ahol az egymásról való gondoskodás, önmegvalósítás is helyet kap. Ezért érdemes kellő figyelmet szentelnünk konyhánk kialakítására. Üzletünk ebben segíthet minőségi termékeivel, szolgáltatásaival, teljeskörű szakmai tanácsadással.

Bartók Bútor

Bartók Bútor

Budapesti telephelyű cégünk a következőkkel foglalkozik: Irodabútor, konyhabútor, gyermekszoba-bútor, egyedi tervezés. Szeretne igényeinek megfelelő, tartós bútorokat otthonába, irodájába, de nem találta meg a megfelelő céget? Ne keressen tovább!

Báthori Irodabútor

Báthori Irodabútor

Magyar cégként arra vállalkoztunk, hogy az irodabútor és irodaszék gyártás és kereskedelem területén megfeleljünk egy olyan elvárásnak, mely a nyugati országokban már egyáltalán nem újdonság: teljes körű szolgáltatást nyújtani, levéve ezzel a terheket a megrendelőről. Szakítva a hagyományos értékesítési módszerekkel, cégünk megoldásokat nyújt partnereinek munkakörnyezetük optimális kialakításában. A szakmai felméréstől kezdve a helyszíni beszerelésig elvégezzük a munkát. Saját fejlesztésű praktikus és esztétikus irodabútor családjainkat ajánljuk, ezeknek szinte végtelen a kombinálhatósága, azonban felkészült szakember gárdánkkal bármilyen egyéni igényt is ki tudunk elégíteni. Ügyfeleink elégedettsége érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, és kényesen ügyelünk a határidők betartására. Szolgáltatásunkat igen versenyképes árakon ajánljuk, és akciókkal kedvezményeket is nyújtunk ügyfeleinknek.

Besenyei Bútorszalon

Besenyei Bútorszalon

A céget, melynek műhelye akkor még a Jókai és a Rudas utca sarkán volt található, 1896-ban Goldner Zsigmond alapította. Későbbiekben három fia, Tivadar--bútorasztalos, illetve Elemér és Imre--kárpitosok--léptek apjuk nyomdokaiba, és folytatták a mesterséget. 1944 előtt a három fiú Goldnerrol Gödrösre magyarosítatta vezetéknevét. A testvérek 1948-ban váltak szét, Tivadar ekkor alapította a Király utca, Anker köz sarkán ma is meglévő asztalos műhelyt, mesterségét a 60-as évek közepéig gyakorolta. Ezt követően Szabó István mester vitte tovább a műhelyt 1998-ig. A jelenlegi asztalos mester, Besenyei Sándor 1987-ben kapcsolódott be az ott folyó munkába. 1998-óta, a mai napig az ő vezetése és irányítása mellett készülnek a bútorok.

BHB asztalos

BHB asztalos

Asztalosmunkák, ami a házban és a ház körül megtalálható! Szeretnénk Önnel megismertetni saját készítésű minőségi könnyűszerkezetes házainkat, bútorainkat, irodabútorainkat, kerti bútorainkat, lakások kisebb-nagyobb kiegészítőit (lépcsők, nyílászárók, polcok) Minden, ami a házban és a ház körül megtalálható! Lehetőség nyílik oldalainkon keresztül információ kérésre, egyedi igények megrendelésére, illetve olasz konyhák, irodabútorok megvásárlására.

Hirdetés
Blue Business Interior

Blue Business Interior

A Blue Business Interior tértervezéssel és kialakítással foglalkozó, prémium termékkategóriát képviselő cég, amely közép és nagyvállalati ügyfélkör részére alkot Inspiratív munkatereket. A Blue Business Interior tértervezéssel és kialakítással foglalkozó, prémium termékkategóriát képviselő cég, amely közép és nagyvállalati ügyfélkör részére alkot Inspiratív munkatereket.

BN Irodabútor

BN Irodabútor

A BN Irodabútor 2006 óta van jelen a magyar piacon, mint a Nowy Styl csoport hazai képviselője. Évente hozzávetőlegesen 140 teljesen új formai kialakítású irodabútort dobunk piacra és több mint 50 olyan terméket készítünk el, amelyek megrendelőink speciális igényei szerint készülnek el. Az irodabútorok tervezését 40 fős termékmanager csapat végzi. Kínálatunkban megtalálhatóak a komplett irodabútor kompozíciók, de lehet nálunk vásárolni egy-egy irodaszéket külön is. Termékeink mindegyike magas minőségi követelmények szerint készült.

Bohémia Bútor

Bohémia Bútor

A budapesti Bohémia Bútor Kft. minőségi bútorok forgalmazásával foglalkozik. Nappali-, hálószoba-, gyermek-, ifjúsági és konyhabútorok találhatók meg elsősorban széles kínálatunkban. Legyen szó dohányzóasztalról, irodabútorról, konyhai eszközökről vagy matracokról nálunk több gyártó minőségi termékeit is megtalálja. Emellett segítünk Önnek megtalálni a leginkább összeillő bútorokat, stíluskalauzunk segítségével - amelyben klasszikus és modern stílusban is lehetőségeket kínálunk -, hogy Ön a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban bebútorozhassa álmai otthonát. Tekintse meg oldalunkat, böngéssze végig kínálatunk, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bőr ülőgarnitúrák irodába

Bőr ülőgarnitúrák irodába

Figyelem! Irodába, lakásba bőr ülőgarnitúrák! Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk biztosan megtalálja. Közel a piaci árak közel feléért! Minőség, mivel Német és Olaszországból importált bútoraink az első osztályt képviselik! Nem webáruház vagyunk, raktár. Magyarország legnagyobb ülőgarnitúra és kanapé elosztóhelye. Szerintünk jobb, ha a vevő legalább ráül a bútorra, mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Közép-, és felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról beszélhetünk, az árak viszont minden esetben alacsonyak. Tippeket is örömmel adunk, nem tartunk a vetélytársaktól, mert őszintén szólva NINCS TAKARGATNIVALÓNK. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy érdeklődővel át kelljen fésülnünk az ülőgarnitúrák tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kiválasztott ülőgarnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. Általában 500 kanapé van a 4000 nm-es raktárunkban... Kedves vásárlóink! Jó böngészést kívánunk olcsó ülőgarnitúra kiárusításunkon, és sikeres vásárlást!

Bútorg

Bútorg

A Bútorg Kft. 2001-ben alakult, kezdetben a Kemabo Kft. gyártói hátterének biztosítására de idővel a munkatársak létszámának jelentős növelése és a géppark. bútorok a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek óriási szín és méretválasztékban állnak rendelkezésre, például az osztrák Egger bútorlapok, vagy az acryl lapok, amik számtalan színárnyalatban készülnek. Az elkészült bútorok minősége a kiváló alapanyagok, a legkorszerűbb gépek és a precíz szakemberek munkájának köszönhetően tökéletesen megbízható és időálló.

Carlo Carletti Design

Carlo Carletti Design

Az irodabútorokat használhatóság szempontjából is tervezni kell. A színösszhang is fontos, a funkcionalitás és egy egész bútorcsaládra kivetítetten például a szálirány, ami kizárólag egyedi bútorgyártással, és ott is csak az igényesebb gyártókkal együttműködve kivitelezhető. Még a legnagyobb sorozatgyártó cégektől sem várható el a szálirány-tervezettség, márpedig ennél erősebb összhang-elem nem létezik a bútoriparban. A funkcionalitást pedig egyfelől szakembereknek kell tervezni a bútoros cégnél, másfelől a megrendelő, a létrejövő iroda vezetősége elképzeléseit is tükröznie kell a bútoroknak. Lehet barátságos vagy hideg, modern vagy tekintélyt hangsúlyozó a bútorok elrendezése. Elősegíthető az együttműködés, a csoportmunka, vagy kialakítható a fegyelem, határozottság, hibanélküliség légköre. Fokozható íróasztalok összeállításával a kreativitás, a kezdeményezőkészség, az önállóság, a can do attitűd. Sőt, lehetséges az iroda egyik felében ilyen, a másikban olyan atmoszféra. A látványterv és a konzultáció, a tervezés és a tervek együtt csiszolása meghozza gyümölcsét. A Carlo Carletti irodabútoroknál a látványtervezés integráns része az ügyfélkapcsolatnak, ezért az kötelezettségektől mentesen ingyenes.

D & S Generál

D & S Generál

Asztalosipari vállalkozásunkat 20 éve alapítottuk. Alaptevékenységünk szállodák, éttermek, irodák bútorozása. Lakóházak, magánlakások egyedi bútorainak elkészítése. Cégünk saját tulajdonú asztalos üzemmel rendelkezik, ahol 10-15 szakképzett asztalos kollégánk dolgozik.

DelSol

DelSol

Minőségi asztalos munkák XIV. kerület, Zugló - Konyhabútor, egyedi bútor, galéria, kerítés, térelválasztó, tolóajtó, dizájn-bútorok készítése. Ha minőségi, megbízható asztalost keres, akkor jó helyen jár! Kérem tekintse meg asztalos referenciáimat a bal oldali menüben, szolgáltatásaim listáját a felső menüben, majd a további információkért vegye fel velem a kapcsolatot! Mindennemű asztalosipari munkát vállalok, korszerűen felszerelt műhelyemben, Zuglóban! Széleskörű szolgáltatásaimat leginkább a minden ami fa mondat tudja jellemezni, kezdve az egyedi konyhabútoroktól, az ajtó, ablak készítésen át, egészen a galéria és faház építéséig. Áraim versenyképessége mellett, arra törekszem, hogy megőrizzem a megszokott minőségi szint betartását. Munkáimat mindíg olyan mértékű odafigyeléssel és lelkiismerettel készítem el, mintha az a saját otthonomba készült volna!

Tuti menü